Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Úgy látszik, nem tudja elfelejteni a múltjában történt kellemetlenségeket. Ha egyedül nem megy, elemezze ki a dolgokat baráti körben, és foglalkozzon a holnappal, a jövőjével.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Úgy alkalmazkodjon a partneréhez, hogy ne hagyja figyelmen kívül a saját vágyait sem. Ha lelkileg kiegyensúlyozottá válik, akkor képes lesz bármit megvalósítani.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Úgy tűnik, az állásváltoztatás gondolata folyamatosan napirenden van önnél. Ettől a gondolattól sajnos csak úgy tud megszabadulni, hogyha valóban változtat a helyzetén.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Ne rejtse el az egészségügyi problémáját, hanem tegyen valamit a gyógyulása érdekében. Menjen orvoshoz vagy természetgyógyászhoz, hogy minél-előbb segíteni tudjanak a baján.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Sehol nem találja a helyét, legszívesebben elutazna egy tenger-közeli szigetre, vagy egy hűvös erdő mélyére. Ha így érzi, akkor utazzon el minél előbb, amíg nem köszönt be a májusi eső.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Hiába nosztalgiázik egyfolytában azon, hogy milyen jó lenne elmenni egy hangulatos bárba és találkozni a régi ismerősökkel, nem fog sikerülni. Ennek ellenére ne mondjon le a kívánságáról, hanem járjon utána.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Új ismerősének köszönhetően önről is el lehet mondani, hogy még a szemétből is pénzt tud csinálni. Igaz, hogy az utóbbi időben gond van a pénzügyeivel, de vigasztalja meg az a tudat, hogy nem az ön hibájából.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Az sem utolsó szempont, ha a munkáját megbecsülik és értékelik a munkahelyén. Most már csak arra kell törekednie, hogy elérje a kollégái barátságát is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Váratlan, kellemes események részese lehet, ha kimozdul az otthonából. A város és a környéke most számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden évszakban.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Kicsit visszafogottan él mostanában, pedig az ismerősei hiányolják a társaságát. Nyíljon meg előttük jobban, és nyugtassa meg őket, hogy nincs semmi baja.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amin amúgy sem tud változtatni. Inkább fogadja el a kialakult helyzetet, és vigyázzon jobban az egészségére.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
A viharok szerencsére elkerülik a párkapcsolatát. Most kedvezőnek mutatkozik az idő a telekvásárlásra, csak böngéssze nyugodtan a hirdetéseket, és válogasson a szebbnél szebb ingatlanok közül.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.