Húsvétvasárnapi fordítás

facebook megosztás

Majdnem húsvétvasárnapi feltámadást írnánk, de maradjunk inkább a húsvéti ünnep vasárnapján a fordításnál az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesének szereplése apropóján, hiszen a Kanizsa a Teskánd KSE otthonában nyert az NB III Nyugati csoportjának szezonbeli egyik zalai rangadóján.

Technoroll Teskánd KSE (18.) – FC Nagykanizsa (3.) 2-3 (1-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 30. forduló. Teskánd, 100 néző. Vezette: Szalai L. (Szalai D., Nagy B.). G.: Szabó M. (14.), Szinay (46.), illetve Lőrincz (17.), János (83. - 11-esből), Szilágyi A. (92.). Kiállítva: Szökrönyös Z. (76.).


Már a meccs elején is megléptek többször a bal oldalukon az NB III-as kanizsai futballcsapat játékosai

Fotó: PL

A tabella alsó régiójához Teskánd érezhetően turbózta magát a dobogó harmadik fokán álló FC Nagykanizsa ellen, kétszer is vezettek a Nyugati csoport egyik élcsapatával szemben, ugyanakkor a meccs egyik különlegessége volt például, hogy Szökrönyös Zoltán volt csapata ellen nem azt "választotta", hogy eredményes lesz, hanem azt, hogy kiállítják. Onnantól még jobban kidomborodhatott a kanizsaiak nagyobb tudása, s a meccs másik attrakciója pedig végül az lett, hogy az utolsó pillanatokban a győztes gólt is megszerezték a találkozón kétszer is vezető Teskánddal szemben.A következő játéknap máris szerdán következik, akkor, tehát április 12-én az FCN az Érdi VSE-t fogadja, a meccs 16 órakor kezdődik.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.