A Puskásé a győzelem

facebook megosztás

Jó ideig a kanizsaiaknak állt a meccs a Puskás II elleni szezonzáróján a labdarúgó NB III-ban, végül azonban a fordító vendégek vitték el a három pontot az Olajbányász-stadionból.

FC Nagykanizsa – Puskás Akadémia FC II 1-2 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 38. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Bana (Kiss B., Illés). G.: János (25.), illetve Demeter (74.), Rabi (84.)

FC Nagykanizsa: Borsi – Pál D., Kovalovszki, Kószás, Horváth B. - Kretz (Kobra, 75.), Béli M. (Józsa, 54.) – János (Kollár, 75.), Szabó P., Lőrincz – Kovács Gy. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Úgy kezdte helyzeteket kidolgozva a mérkőzést az FC Nagykanizsa, hogy a 25. percben a sokadik lehetőséget már gólra is váltotta János Norbert révén (érdekesség, hogy a kanizsai klub színeiben a Puskás már a hetedik olyan ellenfél volt, melynek betalált bajnokin a támadó). A találatot követően sem változott sokat a játék képe, ugyanakkor a második játékrészben valamelyest esett már a mérkőzés színvonala. Nem úgy a Puskás koncentráltsága, hiszen a 74. percben előbb Demeter Zsombor egyenlített, tíz perccel később pedig a csereként pályára lépő Rabi Dániel már vezetéshez juttatta a felcsúti gárdát, mely meg is nyerte a találkozót.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.