Sok munkát tettek bele

facebook megosztás

Fiatal, szervezett ellenféllel szemben szerzett így mérlegelve jónak mondható egy pontot az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese.

FC Nagykanizsa – Mol Fehérvár FC II 2-2 (1-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 34. forduló. Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Szommer (Ország, Illés T.). G.: Szabó P. (24.), Vágó G. (76. - öngól), illetve Rónaszéki (37.), Vintonyij (49.)

FC Nagykanizsa: Horváth M. - Horváth B., Pál D., Major (Józsa, 41.), Varga D. - Kószás, Kretz (Péntek, 66.) - Szabó P., Béli M., Lőrincz – Török (Kollár, 57.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.


Kollár Péter (balra) megmozdulása után nem sokkal másodszor is a székesfehérváriak hálójába került a labda.

Fotó: Polgár László

Hektikus meccset vívott az FC Nagykanizsa a Fehérvár II-vel a bajnokság 34. fordulójában, hiszen határozottabban kezdtek, meg is szerezték idővel a vezetést Szabó Patrik révén, a Fejér megyeiek azonban igazolva jó hírüket, nem csupán egyenlítettek, de a második játékrész elején már az előny is náluk volt. Mentek is előre a továbbiakban is, a kanizsaiak azonban időnként csak meg-megugorva tudtak veszélyt teremteni, cseréik ugyanakkor vittek is további lendületet a dél-zalaiak játékába. A hajrában már inkább a vendéglátóknak volt nagyobb esélye a mérkőzés megnyerésére, maradt aztán a 2-2, s így várhatják a hétvégi érdi kirándulást Gombos Zsolt tanítványai.

- Mit mondhatnék így hirtelen a meccs után, mint például azt, hogy van olyan játékosom, aki munkából jött, de a találkozót követően már ment is vissza – mondta el értékelését a találkozót követően Gombos Zsolt, az FCN szakvezetője. - Ennek tudatában tényleg nagyon sokat tettek bele a srácok, ami bennük volt, kiadták magukból, csodák azonban nincsenek. Hátrányban főleg emberfelettit mentek, s lehet, hogy sok hibával játszottunk, de ennek is megvannak a maguk okai. Egyenlítésünk után picit már megnyugodtunk, s jelen helyzetünkben ez a döntetlen a fiatal, szervezett ellenlábasunkkal szemben értékes tény. Az első félidőben Major Máté sérülését követően azért kellett várnunk a cserével, mert nem volt a kispadunkon bevethető, belső védőt igazán játszani tudó játékosunk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.