+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Szertár

A Kanizsa TV sportműsora

Legfrissebb Szertár műsorunk
2021. június 11. péntek
Kanizsa TV - Szertár 2021.06.11

Elindult a népszerű programsorozat – a Csó-tó kör futás- ötödik szezonja. A Kanizsai Futóklub minden szerdán várja a futás szerelmeseit az ötkilométeres táv megtételére.   

Öt kanizsai bokszoló is érmes lett az egri Bornemissza Emlékversenyen. A Heves megyei megmérettetésre összesen 13 nemzet delegált ökölvívókat. Tóth László neveltjei múlt héten a Honvéd sportolóival közösen készültek a közelgő diákolimpiára.

Szvoboda Bence, tízszeres magyar bajnok motorversenyző tartott edzést az újudvari Motocross-Enduro Parkban. Az érdeklődők technikai, valamint személyes tanácsokat is kérhettek a profi sportolótól.   

Mindenki tudja már, hogy Zvolenszky a gólkirály. Akár így is köszönthették volna a szurkolók az utolsó bajnokin a Tungsram csapatkapitányát, Zvolenszky Nórát. Bár a kanizsai gárda végül 1 ponttal lemaradt a biztos bennmaradást jelentő helyről, de az NB II Dél-nyugati csoportjában így is magabiztosan, 197 találatot szerezve lett a legjobb góllövő az orosházai kötődésű játékos.

 A fiatal kanizsai focisták képzést is segíti a közeljövőben Várhidi Péter. Stúdiónk vendége a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu