+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Dombvidék / 2021. május 31.
2021. május 31. hétfő

2800 darab egy napos fácáncsibe érkezett tegnap a Zalaerdő Zrt. zsigárdi fácán neveldéjébe. A cég 2018 óta foglalkozik a élő madárfaj nevelésével és értékestésével, az egy napos csibéket felkészülten, direkt a számukra kialakított létesítményekkel várták. A témával kapcsolatban egy rövid beszámolót ugyan már láthattak nézőink Híradónkban, következzen most a bővebb beszélgetés itt, a Dombvidékben.

A természet – illetve az erdő szerelmesei már bizonyára felfedeztek egy olyan sorozatot egy másik csatornán, ami a „Reviczkyvel az erdőben” címet viseli. A neves színművész a napokban ismét Zalában, a környékünkön forgatott, és a Zalaerdő Zrt-nek köszönhetően nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy beszélgessünk a művész úrral. Elöljáróban csak annyit: Reviczky Gábor nem csupán azt árulta el, számára mit jelent az erdő, a horgászat -  hanem azt is, véleménye szerint honnan ered a sötét Zala kifejezés.

Műsorunk végén egy kis nótaszóval búcsúzunk a Dombvidéken. Arany Páva díjjal érkezett haza Vasvárról a kiskanizsai Árvácska dalkör. A KÓTA minősítőjén nem tudott teljes létszámmal fellépni a csapat, a járványhelyzet miatt a felkészülési idő is kevés volt – de a sok éves munka meghozta az eredményt.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu