+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Nyílt nap a PEN-en
2022. február 3. csütörtök 12:58
Nyílt nap a PEN-en
A rendezvényen nagykanizsai és több környékbeli város végzős diákjai is részt vettek.
Nagykanizsa

Élménydús programokkal várta a leendő hallgatókat a mai nyílt napon a Pannon Egyetem Nagykanizsa- Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ. A rendezvényen nagykanizsai és több környékbeli város végzős diákjai is részt vettek.  

Mint ismert, február 15-ig lehet jelentkezni a felsőoktatásba a 2022. szeptemberében induló képzésekre. A nagykanizsai intézmény igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy bemutassa az érdeklődőknek a helyi továbbtanulási lehetőségeket. A mai program tájékoztatóval indult, ezt követően a szervezők különböző robotokat is bemutattak a leendő hallgatóknak.

-Három különböző robottal ismerkedhetnek meg azok, akik ide jöttek hozzánk. Megismerhetik egyrészt az egyik ipari partnerünk részéről azt a robotot, aki például kávét is tud főzni az érdeklődők számára. Ezen kívül az általunk régóta használt robottal egy kísérletet is láthatnak az érdeklődők, és általában nagy érdeklődésnek örvend a robotfoci programunk – tájékoztatott Kaszás Nikoletta, a PEN Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ főigazgatója.  

Cziegler Dominik Keszthelyről, céltudatosan utazott a nagykanizsai nyílt napra. Elmondta: több főiskola, illetve egyetem kínálatát megnézte, de ez az intézmény volt az, ami a leginkább megtetszett neki. 

-Az infó szakirány miatt. Tegnap előtt jöttek az iskolánkba bemutatni, engem érdekelt, hogy itt mik vannak, mik a lehetőségek – mondta Cziegler Dominik.  

A kanizsai kampusz alapvetően három fő területen várja az érdeklődőket. A tanulók az informatikához, a turizmus-vendéglátáshoz, valamint a vízügyhöz kapcsolódó szakok közül válogathatnak.

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.06

VÁLSÁG A gyógyszeripart sem kímélik a gazdasági nehézségek

MEGJÖTT A MIKULÁS A könyvtárban és a Rozgonyi-iskolában is járt a nagyszakállú

GYŐZTES RANGADÓ Fontos meccset nyertek, továbbra is veretlenek a kézisek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu