+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Báloztak a PEN gólyái és senior diákjai
2021. október 12. kedd 11:35
Báloztak a PEN gólyái és senior diákjai
Az idei rendezvényt, rendhagyó módon, a Halis István Városi Könyvtárban tartották.
Nagykanizsa

Báloztak a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ gólyái és senior diákjai. Az idei rendezvényt, rendhagyó módon, a Halis István Városi Könyvtárban tartották.

A helyszín ugyan új volt, de a gólyabál a hagyományoknak megfelelően egy közös tánccal kezdődött, amin ezúttal a diákok kápráztatták el a tanáraikat. Tavaly a járvány miatt nem lehetett megtartani a rendezvényt, ezért idén előbbre hozták, megelőzve az esetleges korlátozásokat. Tóth-Kaszás Nikoletta, az intézmény igazgatója elmondta, a senioroknak ez egy remek lehetőség újra találkozni az egykori csoporttársaikkal, az elsőéveseknek pedig egy meghatározó esemény az egyetemi éveikhez.

– A gólyáknak azt szoktam mondani, hogy egy ilyen gólyabál, amikor tényleg elegánsan felöltözünk, igazi báli hangulatot öltünk, ez egy kicsit más, mint bármelyik klasszikus egyetemi buli. Itt egy elegáns helyszínen, vacsorával várjuk őket, zenekarral várjuk őket, élő zenével.  Ez mindig egy más hangulatot áraszt, egy elegánsabb környezetben. Mondhatjuk, hogy egy kicsit az értelmiségi nevelésnek a része, hogy megtanulják a fiatalok, hogy hogyan kell vagy hogyan illik viselkedni például egy ilyen elegánsabb rendezvény alkalmával – mondta Tóth-Kaszás Nikoletta, a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ igazgatója.

Nem csak az elsősök és a seniorok vehettek részt az eseményen, a szervezők a másodéves diákokat is várták.

– Egy alapvető olyan közösségi élmény, ahol megismerkedhetünk egymással leginkább. Abban egy jelképes élmény, hogy a társaságot összehozza. Talán mondhatni úgy is, hogy egy jelképes esemény, mert azért ez mégiscsak egyszer fordul elő az ember életében – árulta el Kiss Martin Róbert, a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ hallgatója.

A kanizsai egyetemisták ünnepén idén is választottak bálkirályt és bálkirálynőt, illetve az elsősök letették a gólyaesküjüket.

Galéria
további friss hírek
28
nov.
17:42
5
Nagykanizsa
Táncos előadásokat, tűzzsonglőrködést, karácsonyi dallamokat, valamint rock and roll koncertet hallhattak és láthattak az érdeklődők.
28
nov.
17:35
4
Nagykanizsa
A kanizsai gólokat a duplázó Török Milán mellett, Lőrincz Bence és Kondor Kristóf szerezte.
Őszi harmadik lett az FC Nagykanizsa. A harmadosztály első körének utolsó bajnokiján a Balatonfüredet fogadták vasárnap a dél-zalaiak, és magabiztosan, 4-1-re győzött Gombos Zsolt csapata. A kanizsai gólokat a duplázó..tovább olvasom
28
nov.
17:33
4
Nagykanizsa
A vasárnapi programon Böszörményi Géza, a Piarista-iskola igazgatója mondott köszöntőt a szeretet ünnepének várakozási időszakáról, majd ezután felgyulladt a hit lángja az Erzsébet téren.
28
nov.
17:31
5
Nagykanizsa
Világítanak az adventi díszek az Erzsébet téren és a Fő úton. A karácsonyi fényeket pénteken a naplemente kezdetével kapcsolták fel.
28
nov.
17:28
4
Kiskanizsa
A jubileumok kapcsán képzőművészeti kiállítással és kulturális műsorral várták az érdeklődőket a helyi oktatási intézményben.
28
nov.
17:24
5
Nagykanizsa
Az esten felidézték a múlt legszebb pillanatait egy rövid kisfilmmel, míg a zenés produkciókban a Bojtár Együttes és a sormási dalárda közreműködött.
28
nov.
17:15
4
Nagykanizsa
2600 darab krókusz hagymát ültettek el szombaton a szakemberek a Kanizsai Fiatalok Közösségnek tagjaival a Táncoló lányok szökőkútjához.
28
nov.
17:05
4
Nagykanizsa
Telt ház volt Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba operettestjén pénteken a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Telt ház volt Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba operettestjén pénteken a Hevesi Sándor Művelődési Központban. A művész házaspár előadására a belépés ingyenes volt – a nézőtér..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
15:00
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Siófok NBII. Női kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.11.28

ADVENTSokan voltak az ünnepi forgatag első fellépésein, vasárnap meggyújtották a hit gyertyáját

DUPLA JUBIELUM Kettős iskolai ünnep volt Kiskanizsán

ŐSZI BRONZ Nyert az FC Nagykanizsa, így biztosan a dobogón telel

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu