+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Négy nyeretlen bajnoki után Pápán győzni tudott az FC Nagykanizsa
2021. szeptember 23. csütörtök 14:55
Négy nyeretlen bajnoki után Pápán győzni tudott az FC Nagykanizsa
Koller Zoltán tanítványai az utolsó 10 percben fordították meg a szerdai találkozót.
Pápa

Négy nyeretlen bajnoki után Pápán győzni tudott az FC Nagykanizsa. Koller Zoltán tanítványai az utolsó 10 percben fordították meg a szerdai találkozót. Győzelmének köszönhetően a dél-zalai csapat feljött az NB III. Nyugati csoportjának 10. helyére.

Ítéletidő várta a csapatokat a hétközi bajnokin a Perutz Stadionban. Mind a két gárda több meghatározó játékosát is nélkülözte, a párharcot azonban a Pápa kezdte jobban. A kanizsai szurkolóknak déjà vu érzése lehetett, hiszen a Sopron elleni meccshez hasonlóan az ellenfél, ezúttal a Pápa, rögtön az első helyzetéből gólt szerzett.

Túl nagy iramú meccset nem láthattak a gól után sem a szurkolók, a nehéz talajú pályán sok szabálytalanság és kanizsai labdabirtoklási fölény jellemezte a mérkőzés képét. A második játékrészben mélyebben védekezett a Pápa, és még többet volt a labda a Kanizsánál, de kezdetben komoly helyzetekig nem jutottak el a piros-kékek. A félidő közepén akár el is dönthette volna a három pont sorsát a Perutz, de Skriba nem bosszulta meg Horváth hibáját.

A 72. percben aztán bátran és jól cserélt Koller Zoltán. A védekező középpályás Nikic helyére érkezett a támadó Péntek Adrián. A csapat átalakítása után pár perccel jött is az egyenlítés.

Alig 9 minutummal később az Ekker-Péntek duó villant.  

A hosszabbítás perceiben előbb a Perutz kiegyenlíthetett volna, de Ekker a gólpassza után hátul is hasznos volt,  majd Péntek szerezhetett volna mesterhármast, de lövése a kapufán csattant, így maradt az 1-2. Weitner Ádám, a hazaiak vezetőedzője szerint csapata a hiányzók ellenére jól helytállt, csak egy kis koncentráció hiányzott ahhoz, hogy otthon tartsák a három pontot.

  – Tudtuk, hogy jó csapat a Nagykanizsa, és nehéz helyzetben van jelenleg. S mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy győzzenek itt. Így szerveztük meg a játékunkat a minap folyamán, azt hiszem működött is. Fájó, hogy a második félidő elején, amik kínálkoztak lehetőségek, azokkal nem tudtunk élni. S ami még fájóbb, hogy a végén egy figyelmetlenségből kaptunk egy gólt, utána volt egy kis zűrzavar a fejekbe, s nekiálltunk támadni, amiből kaptunk még egyet, s így vereség lett a vége – árulta el Weitner Ádám, a Pápai Perutz FC vezetőedzője.

Koller Zoltán, a kanizsaiak trénere kiemelte: a 90 perc során végig jobb teljesítményt nyújtottak, mint a házigazdák, így megérdemelték a győzelmet. A tréner játékosai küzdőszellemével különösen elégedett volt.

– Nyilván ez gólhelyzetekben, nagy ziccerekben az első félidőben, nem mutatkozott meg. Ettől függetlenül mi uraltuk a játékot. Annyit mondtam nekik a félidőben negatívumként, hogy az ellenfél háromszor ment el a kapunk előtt, abból kaptunk egy gólt, és lett egy keveredés. De az összes többi szituációban, az összes többi szegmensében a játéknak elégedett voltam velük, így is jöttünk ki a második félidőre. Elmondtam nekik, hogy a Nagykanizsa így jó csapat, ha mindenki odateszi magát, mindenki koncentrál, mindenki fegyelmezett, önfeláldozó és kisegítjük egymást – nyilatkozta Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

A Kanizsára vasárnap ismét bajnoki vár. A piros-kékek hazai pályán fogadják a Tatabányát. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Galéria
további friss hírek
17
okt.
13:00
1
15
okt.
15:27
4
Nagykanizsa
A tavaszi fagyok, valamint a nyári hőség miatt csökkent az eladható mennyiség.
Kevesebb az alma a piacon, és a szedd magad akciók is hamarabb véget értek a környékbeli gazdaságokon. A Vásárcsarnokban megkérdezett árusok szerint a tavaszi fagyok, valamint a nyári hőség miatt csökkent az eladható..tovább olvasom
15
okt.
15:23
4
Nagykanizsa
Bár a magyarok utazási kedve nem csökkent, a 2019-es szintet idén még nem sikerül elérni.
Jobb évet zár a külföldi turizmus, mint a 2020-as szezonban. Ahogy azt a szakértőktől megtudtuk: bár a magyarok utazási kedve nem csökkent, a 2019-es szintet idén még nem sikerül elérni. Már az év elején elindultak..tovább olvasom
15
okt.
15:20
4
Eszteregnye
Már évek óta gondot okoz a faluban a vízelvezetés.
Elkezdődött a Berki-patak medrének a tisztítása és a mélyítése Eszteregnyén. Ahogy arról korábban Híradónkban mi is beszámoltunk: ezen a nyáron mintegy 15 millió forintos kárt okozott egy..tovább olvasom
15
okt.
15:16
4
Nagykanizsa
A statisztika azt mutatja, hogy 2021 augusztusában a fogyasztói árak átlagosan 4,9 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál.
15
okt.
15:12
4
Nagykanizsa
Nem csak az ehető, a festett és a faragott tököt is sokan keresik ebben az időszakban.
Nem csak az ehető, a festett és a faragott tököt is sokan keresik ebben az időszakban. A megkérdezett eladók szerint a tökszezonban a különböző tökös ételeken kívül a zöldségből készült dekorelemek is..tovább olvasom
15
okt.
14:56
4
Nagykanizsa
Ötkarikás játékokat rendeztek a nagycsoportos óvodásoknak ma a MÁV Sportcsarnokban.
Ötkarikás játékokat rendeztek a nagycsoportos óvodásoknak ma a MÁV Sportcsarnokban. Az ovi olimpián a Nagykanizsa Központi Óvoda tagóvodái egy pályázatnak köszönhetően vehettek részt. Megtelt a sportcsarnok..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
02:50
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
03:00
Lapozó
06:30
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
06:40
Mise/Istentisztelet
07:40
Sztárportré
08:10
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
08:20
Euro African Playground
09:20
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
09:30
Lapozó
12:00
Euro African Playground
13:00
Sztárportré
13:30
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Hargita
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Kvantum
20:45
FC Nagykanizsa bajnoki mérkőzése
22:15
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:45
Lapozó
híradó 2021.10.15

AUTÓLOPÁS – Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki a Kazanlak körúton tavasszal elkötött egy személygépkocsit. A környékbeliek szerint biztonságos a lakótelep. 

DRÁGULÁS – Öt éve átlagosan 19 forint volt egy darab zsemle, most 28 forintot kérnek érte 

TÖKSZEZON – Nem csak az ehető, a festett és a faragott tököt is sokan keresik

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu