+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Eddig több mint 200 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztáson
2021. szeptember 23. csütörtök 14:45
Eddig több mint 200 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztáson
A 03-as számú zalai választókerületben 2000-en adták le a szavazatukat.
Nagykanizsa

Több mint 2000-en szavaztak szerda estig a 03-as számú zalai választókerületben, országosan pedig átlépte a 200 ezret az ellenzéki előválasztáson résztvevők száma. Mint ismert: a voksolás szeptember 18-án az online informatikai rendszer meghibásodása miatt szünetelt. Hétfőtől lehetett ismét szavazni, a probléma miatt elmaradó kitelepüléséket szombaton és vasárnap pótolják a dél-zalai körzetben.

Nagykanizsán pénteken, szombaton és vasárnap a Keleti városrészben, a Szolgáltatóháznál felállított sátorban reggel nyolctól este hat óráig lesz lehetőség szavazni – ismertette Horváth Jácint. Továbbá pénteken a Deák téren reggel nyolctól este hat óráig, valamint szombaton és vasárnap a Vásárcsarnoknál reggel nyolc órától délig várják a szavazókat.

- Pótoljuk azokat az eseményeket is, amik elmaradtak. Három faluban nem tudtunk ugye szavazást csinálni, ahol terveztük. Ez Bázakerettye, Gutorfölde és Tótszentmárton volt. Ezekre a helyekre ki fogunk menni szombaton és vasárnap, ami azt jelenti, hogy szombaton egy órától három óráig Gutorföldére, négy órától hat óráig pedig Bázakerettyére fogunk kimenni. Vasárnap pedig Tótszentmártonban egy órától este hat óráig biztosítunk lehetőséget a szavazásra – nyilatkozta Horváth Jácint, a DK előválasztás-jelöltje.

Az elmúlt napokban csak pozitív visszajelzéseket és megerősítéseket kapott Berta Krisztián. A Jobbik jelöltje szerint ez egyértelműen azt mutatja, hogy szükség van az előválasztásra.

- Látjuk azt, hogy folyamatosan jönnek az emberek és részt vesznek az előválasztáson azért, hogy kiválasszák a közös miniszterelnök-jelöltet és a közös képviselőjelöltet, akik jövőre felvehetik a versenyt Orbán Viktorral és a helytartójával, s le is győzhetik őket. Számunkra abszolút pozitív a tapasztalat, még akkor is, ha tudjuk azt, hogy a Fidesz nem szeretné, hogy magas legyen a részvétel az előválasztáson, de minden törekvésük ellenére jönnek az emberek és mernek élni a demokráciával és mernek szavazni –mondta el Berta Krisztián, a Jobbik előválasztás-jelöltje.

Az szavazati eredmények összesítése jövő hét szerdán kezdődik. Az előválasztásról bővebben mai Napi Kanizsa című műsorunkban hallhatnak.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu