+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Óvóbácsi zsongodája a kiskanizsai Pipitér óvodában
2021. szeptember 15. szerda 15:24
Óvóbácsi zsongodája a kiskanizsai Pipitér óvodában
A zenekar célja, hogy a dalaikon keresztül értékeket adjanak át az óvodásoknak, valamint a kicsik képességeit is fejlesszék.
Nagykanizsa

Az Óvóbácsi zsongodája formáció szórakoztatta a gyerekeket a kiskanizsai Pipitér óvodában tegnap délelőtt. A zenekar célja, hogy a dalaikon keresztül értékeket adjanak át az óvodásoknak, valamint a kicsik képességeit is fejlesszék.

2020 májusában, az egyik szülőnek köszönhetően a Pipitér tagóvoda nyerte meg azt a koncertet, amit Juhász Péter, az együttes tagja hirdetett meg.

– A koronavírus-járvány ugyan hozott negatív dolgokat is, de azt gondolom, hogy szerencsés helyzetben is vagyunk mi itt a Nagykanizsa Központi Óvoda Pipitér tagóvodájában, mert hozott olyan jó dolgokat és olyan ismeretségeket, barátságokat, amikkel talán nem is gazdagodtunk volna, ha nincsen a világjárvány. Mire is gondolok? Tulajdonképpen ma egy nagyon izgalmas napra ébredtünk, és nagyon izgatottan készülődtünk a gyerekekkel és vártuk Péter bácsit, aki Székesfehérváron óvóbácsi – mondta Horváthné Göndör Réka, a Pipitér tagóvoda tagóvoda vezetője.

A kéttagú társulat tagjai több mint tíz éve foglalkoznak gyerekekkel, a dalaikhoz a mindennapi tapasztalatokból merítenek ihletet.

– Próbálunk valahova az egészségnevelés irányába és mindenképpen értékátadás felé menni. Azt szeretnénk, hogy a dalok mindig szóljanak valami – a könnyed szórakozás mellett – valódi értékekről is. Igazából ezt képviseljük és a társadalmi felelőségvállalásunk is ez, hogy valódi értékeket adjunk át a gyerekeknek, ahogy a mindennapjainkban a szakmánk során is tesszük – árulta el Juhász Péter óvodapedagógus, előadó.

Az Óvóbácsi zsongodája az elmúlt három évben több mint 200 koncertet adott az országban. A kanizsai látogatásuk nagy sikert aratott az óvodások körében.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu