+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Csapatépítő napot tartott a Netta-Pannonia Kft.
2021. szeptember 15. szerda 15:21
Csapatépítő napot tartott a Netta-Pannonia Kft.
A program célja, hogy a vállalat dolgozói közelebbről is megismerjék egymást.
Nagykanizsa

Csapatépítő napot tartott a Netta-Pannonia Kft. a munkatársai számára tegnap délután. A rendezvényre különböző ügyességet és csapatmunkát igénylő feladatokkal készültek. A program célja, hogy a vállalat dolgozói közelebbről is megismerjék egymást. 

A szolgáltató cég két telephelyen, mintegy 200 főt foglalkoztat. Áfra Barnabásnak, a Netta-Pannonia Kft ügyvezetőjének eltökélt szándéka, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket, hiszen a legtöbben, a munkájukból kifolyólag, alig pár kollégájukkal vannak közvetlen, napi kapcsolatban.

– A társaság egy jó része maximum 10-20, maximum 30 főt ismer, akikkel napközben találkozik, vagy munkaügyi problémákkal, vagy a munkairányítással kapcsolatban. A járatok pedig három fősek és igazából nappal az a három fő van együtt. A parkgondozóknál esetleg öt, tíz fő. Füvet nyírnak, hárman, négyen, öten vagy ültetnek. Igazából nem ismerik egymást, vagy egymás munkáját olyan mélységig, hogy barátkozás lehetne közöttük, vagy az a fajta együttműködő támogatás, amit az ember elvárna egy munkahelyen – mondta Áfra Barnabás, a Netta-Pannonia Kft. ügyvezetője.

A csapatokat sorsolással állították össze, úgy, hogy végül minden részlegről legyen benne egy-egy ember. A feladatok között volt buborékfoci és lézerharc, de az íjászati tudásukat is összemérhették a csoportok. Bár a program során a csapatépítésen volt a hangsúly, de a résztvevők a játékokon pontokat is szerezhettek, így végül a narancssárgák nyerték a napot.

– Aktívak is voltak a csapattársak, miden játékba belevetették magukat. Tényleg nagy lendülettel. Volt, aki kétszer is kipróbált játékokat, de mindenkinek jutott szerep. Mindenki megtalálta minden játékban, hogy mi az, amit szívesen csinálna. Aki nem akart futni, annak volt ügyességi feladata, aki jobban tudott célozni, az inkább abban vett részt. Szóval tényleg mindenki úgy gondolom, hogy megtalálta, ami a magáé – árulta el Plander Zsófia, a Netta-Pannonia Kft. projektmenedzsere.

A vezetőség elmondta: mivel ilyen jól sikerült a délután, ezért a jövőben is szeretnének ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényt szervezni.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu