+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Elismerő oklevelet kapott a XIII. Országos Farsangi Fánkfesztivál
2021. szeptember 15. szerda 15:01
Elismerő oklevelet kapott a XIII. Országos Farsangi Fánkfesztivál
A Magyar Fesztivál Szövetség a pandémia alatt nyújtott példaértékű munkájáért ismerte el a kanizsai rendezvényt.
Nagykanizsa

Elismerő oklevelet kapott a XIII. Országos Farsangi Fánkfesztivál. A Magyar Fesztivál Szövetség a pandémia alatt nyújtott példaértékű munkájáért ismerte el a kanizsai rendezvényt. Szintén díjazták a februári esemény megvalósításában fontos szerepet vállaló KNYSA éttermet. A vendéglátóhely „Az Év Zala Megyei Adományozója” címet érdemelte ki a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesülettől.

A XIII. Országos Farsangi Fánkfesztivál idén az online térbe költözött, de a jótékonysági fánksütésre és vásárlásra két napig, személyesen is volt lehetőség. A szervezők végül a befolyt összegből két rászoruló gyerek családját támogatták. Kámánné Szép Terézia, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház igazgatója, az esemény fő szervezője elmondta: a legutóbbi fesztivállal nem csak kulturális élményeket akartak adni, hanem segítséget is szerettek volna nyújtani a járványhelyzet alatt.

- Száz tagja van a Fesztivál Szövetségnek és gyakorlatilag ezt a pandémia idején értékelték, tehát egy picit más volt, mint egy fesztiválminősítés. Mi is egy picit több energiát fektettünk bele, hisz az adakozásról, az adományozásról is szólt részünkről a fesztivál megszervezése. Mindannyian tudjuk, hogy két kisgyermek, Zétény és Julcsika támogatása volt a fókuszban – mondta Kámánné Szép Terézia, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház igazgatója. 

Gráczki Ákosnak, a KNYSA ügyvezetőjének egyértelmű volt, hogy részt vesznek a feladatokban és hozzájárulnak a gyerekek gyógyításához. Elmondta: nagyon megtisztelő volt számára a felkérés.

- A pandémia bezárt időszakában kaptuk a felkérést azzal kapcsolatban, hogy segítsünk a fánkfesztiválon. Tófeji asszonyok jöttek segíteni, ők végezték a munka legnagyobb részét, ők állították elő a fánkot, ők voltak a produktív személyzet. Nekünk könnyű dolgunk volt, mert csak át kellett nyújtanunk az adakozó embereknek - nyilatkozta Gráczki Ákos, a KNYSA üzletvezetője.

Kámánné Szép Terézia hozzátette: az elismerés egy közös összefogás eredménye, amit általuk minden segítő a magáénak érezhet.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu