+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Holnap lesz a képviselőjelölti vita
2021. szeptember 14. kedd 15:28
Holnap lesz a képviselőjelölti vita
A nyilvános esemény, amit Youtube-csatornánkon élőben is közvetítünk, szerdán 17 órakor kezdődik, a HSMK Kaán Károly termében.
Nagykanizsa

A politikai tartalmú Facebook-posztoknál és a plakátkampánynál is fontosabb üzenettel bír, hogy személyesen, nézők előtt vitáznak egymással az ellenzéki jelöltek a kanizsai indulók szerint. Berta Krisztián és Horváth Jácint is hangsúlyozta, fontos, hogy minél többen kövessék a szerda délutáni eseményt, hiszen az ellenzéki szavazók döntik el, hogy melyikük vegye fel a versenyt 2022-ben a Fidesz jelöltjével.

Berta Krisztián, a Jobbik előválasztási jelöltje szerint békés lesz a hangulat közte és Horváth Jácint, a DK delegáltja között, hiszen – ahogy fogalmazott – valódi vita akkor alakulna ki, ha a Fidesz helytartója is részt venne az eseményen.

– Azért hívok el minél több embert és azért ajánlom, hogy minél többen vegyenek részt ezen a vitának nevezett beszélgetésen, mivel látni fogják azt a kanizsai polgárok, hogy nem csak két önkormányzati képviselő ül majd velük szemben az asztalnál, hanem két olyan még önkormányzati képviselő, aki a jövőben, szorosan együttműködve, valóban a város és annak fejlődéséért fog dolgozni, mind parlamenti szinten, mind pedig önkormányzati szinten – nyilatkozta Berta Krisztián, a Jobbik előválasztás-jelöltje.

Egy kormányprogramot hajtanának végre az ellenzéki jelöltek, így Horváth Jácint is arra világított rá, hogy túl nagy különbségek nem lesznek az általa és a Berta Krisztián által képviselt irányvonal között, de a vitán tapasztalható felkészültség sokat számíthat majd az előválasztás során.  

– Mi azt gondoljuk, hogy ehhez az egyik legjobb mód, a Facebook-posztokon és a plakátokon túl, a személyes beszélgetés, a személyes vita, érvek és nézőpontok ütköztetése, ahol kiderülhet egy-egy választó számára, hogy ki a szimpatikus jelölt, kit tart alkalmasnak. S aki nyer, a mögé nyilván beállunk, és közösen fogjuk leváltani ezt a kormányt jövő tavasszal – fogalmazott Horváth Jácint, a DK előválasztás-jelöltje.

A nyilvános esemény, amit Youtube-csatornánkon élőben is közvetítünk, szerdán 17 órakor kezdődik, a HSMK Kaán Károly termében. Az érdeklődők előre elküldhetik kérdéseiket, ezeket a kapcsolat@kanizsamediahaz.hu e-mail-címre vagy a Kanizsa TV Facebook-oldalára várjuk.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu