+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Családi és sportnapot tartottak Újudvaron
2021. szeptember 14. kedd 15:17
Családi és sportnapot tartottak Újudvaron
A rendezvényen színpadi műsorok, főzés, állatsimogatás és különböző sportolási lehetőségek is szerepeltek a programok között.
Újudvar

Családi és sportnapot tartottak Újudvaron vasárnap délután. A rendezvényen színpadi műsorok, főzés, állatsimogatás és különböző sportolási lehetőségek is szerepeltek a programok között.

A pandémiás időszak alatt a sport volt az egyik olyan terület, amit sokaknak nélkülöznie kellett. A település hétvégi eseményén ezért a mozgást a családi szórakozással kötötték össze.

- A saját kis szerény kereteink között rendelkezve és a saját civil egyesületeinkre, önkormányzati dolgozókra támaszkodva hoztuk létre ezt a rendezvényt. Régebben ennek hagyománya volt, falunap volt a neve, ma már családi és sportnapnak neveztük el. Mi annak a hívei vagyunk, hogy akik aktívak a településen és a rendezvényeinket látogatják és szervezik, és jól érzik magukat a közösségünkben, nekik szervezzük meg a napot –mondta el Jakab Sándor, Újudvar polgármestere.

Az elmúlt másfél évben nagyon hiányzott mindenkinek a közösségi élet, így különös jelentőségük van ezeknek a falusi ünnepeknek – hangsúlyozta Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője.

- Míg tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre, ha jönnek a hírek és meghalljuk őket, akkor azt halljuk, hogy megint korlátozások lépnek életbe, megint megszorítások vannak, valami problémát közvetítenek, ami a koronavírus okán eljut hozzánk. Mi még erről hála isten nem beszélünk, itt van szeptember, mindenki a negyedik hullámról beszél és most Újudvaron egy szép, közösségi rendezvényen, egy sportnapon, egy családi napon tudunk részt venni, mindenféle korlátozás nélkül – fogalmazott Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos.

A csapatok már a korai órákban elkezdték az ételek készítését a község sportpályája mellett.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu