+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / 48-an vettek részt a Kanizsa Tenisz Klub versenyén
2021. szeptember 14. kedd 15:15
48-an vettek részt a Kanizsa Tenisz Klub versenyén
A Kanizsa Tenisz Klub most tartott először megmérettetést a Magyar Tenisz Szövetség tagjaként, a társulásba szeptember kilencedikén léphettek be.
Nagykanizsa

Az eddigi legnagyobb létszámú versenyét rendezte meg a Kanizsa Tenisz Klub a hétvégén. 12 városból, 48-an vettek részt a kanizsai tornán.

A Kanizsa Tenisz Klub most tartott először megmérettetést a Magyar Tenisz Szövetség tagjaként, a társulásba szeptember kilencedikén léphettek be. A kétnapos programon három kategóriában zajlottak a mérkőzések.

- Minden korosztályban két csoport van, az elődöntők győztesei játsszák a döntőt, összesen 65 mérkőzés lesz a két nap folyamán – árulta el Baranyás Zoltán, a Kanizsa Tenisz Klub szervezője.

Stábunk érkezésekor már esélyesnek érezte magát a végső győzelemre Turczer László, szerinte a sok gyakorlásnak köszönhetők a jó eredményei.

- Heti szinten, ha csak egyszer teniszezik az ember, akkor az általában a szinten tartáshoz elég. Ahhoz, hogy fejlődjön, legalább kétszer, de inkább háromszor kell egy héten játszani, plusz ott vannak még a versenyek is, amikre illő – ha nem is minden hétvégén -, de kétszer-háromszor elmenni egy hónapban –mondta el Turczer László.

A nyílt versenyt végül a Turczer László-Nagy Csaba páros nyerte, a 65 pluszos kategóriában Mészáros László és Csalló János, vegyes párosban pedig Turczer László és Filadelfi Szilvia bizonyult a legjobbnak.

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu