+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Elkezdődött a Kultúr Korzó
2021. szeptember 14. kedd 13:10
Elkezdődött a Kultúr Korzó
Az Eraklin Táncklub és a Honvéd Kaszinó közös programján péntek estig mindennap zenés, táncos programok várják az érdeklődőket az Ady utcában.
Nagykanizsa

Elkezdődött hétfőn délután a Kultúr Korzó. Az Eraklin Táncklub és a Honvéd Kaszinó közös programján péntek estig mindennap zenés, táncos programok várják az érdeklődőket az Ady utcában.

Szép számmal érkeztek korzózók a megnyitóra, a program az eraklinosok táncával indult, majd a Lemonade Girls szórakoztatta a közönséget. A kordonok előtt és mögött is nagy volt az érdeklődés. Idén ugyanis – az érvényben lévő korlátozások miatt – a rendezvényt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet látogatni.

– A járványügyi szabályok miatt csak úgy szervezhettük meg ezt a rendezvényt, hogy kordonokkal biztosítunk átjárást a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek, illetve akik nem a rendezvényt szeretnék látogatni, hanem az Ady utcában található egységeket. Sajnos muszáj volt, nem tehettünk mást. Nem volt kérdés, meg kellett ezt így oldani –mondta el Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

A héten számos előadót láthat majd a közönség, akik az utca két végében felállított színpadok valamelyikén szórakoztatják majd a nézőket. Minden korosztály megtalálhatja a kedvére való programot, de Lekszikov Csaba szerint idén a legnagyobb élményeket a találkozások és a jó beszélgetések fogják nyújtani.

– Újra itt tudunk lenni hála Istennek. Együtt lenni, beszélgetni, sétálni, korzózni miközben mindenféle színes program van, ami az embereket idevonzza. De meg merem kockáztatni, hogy nem biztos, hogy emiatt jönnek el, hanem azért, hogy találkozzanak és beszélgessenek egymással sokat. Kell ez. Jó volt látni a megnyitón a mosolyt az emberek arcán. Ez a fő most ebben az évben a Kultúr Korzónak – nyilatkozta Lekszokiv Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke.

A szervezőktől megtudtuk, hogy az eredetileg pénteki záróprogramnak tervezett Tompos Kátya koncert elmarad, a Jászai Mari-díjas művésznek nemrég le kellett mondania a kanizsai előadását. Helyette Szulák Andrea várja majd a közönséget.  

Galéria
további friss hírek
16
szep.
14:54
1
Nagykanizsa
Előválasztási vita – avagy ki lehet az esélyesebb jelölt?
16
szep.
13:50
4
Nagykanizsa
A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait.
Új módszerrel próbálkoznak a csalók Zala megyében. A tettesek telefonon banki alkalmazottnak adják ki magukat, és elkérik az áldozatok adatait. Tóth László, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság..tovább olvasom
16
szep.
13:40
4
Nagykanizsa
A fiatal sportolók hét éremmel tértek haza nemrégiben Portugáliából az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságról.
16
szep.
13:35
4
Nagykanizsa
A jóvátételi program, a polgármesteri poszt és a dél-zalai régió felzárkóztatása is szóba került a tegnapi előválasztási vitán.
16
szep.
13:32
4
Nagykanizsa
A másfél éves elzártság után újra teljes erejével és taglétszámával kezdte meg működését a Hölgyklub.
Évadnyitót tartott tegnap a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Az eseményen a tagok megbeszélték a következő hónapokban várható programokat, valamint a névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket is..tovább olvasom
16
szep.
13:29
4
Nagykanizsa
Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése.
Elkezdődött a nyelvi napok első köre tegnap a Kőrösi-iskolában. A rendezvénynek hosszú időre visszanyúló hagyománya van az intézményben. Az esemény célja az anyanyelvi és az idegen nyelvi kompetenciák..tovább olvasom
16
szep.
13:26
4
Nagykanizsa
Továbbtanulási szülői értekezletekkel és pályaorientációs foglalkozásokkal segítik a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókat a Bolyai-iskolában.
15
szep.
22:00
1
Nagykanizsa
Tanévnyitó ünnepség a nagykanizsai Pannon Egyetemen
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.09.16

VOKS – Szombaton indul az előválasztás, szerdán a

HSMK-ban vitáztak a jelöltek 

PÁLYAVÁLASZTÁS – Heti két tanórán segítik a nyolcadikos diákok döntését a Bolyaiban  CSALÓK ZALÁBAN – Banki adatokra vadásznak a tettesek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu