+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A Balatonra is várják a diákokat dolgozni
2021. június 10. csütörtök 17:21
A Balatonra is várják a diákokat dolgozni
A megkérdezett munkaközvetítő cégtől megtudtuk: már most nagy az igény a tanulókra a különböző strandokon, éttermekben és konyhákban.
Nagykanizsa

Elsősorban a vendéglátás szektorba keresnek diákokat nyárimunkára. A megkérdezett munkaközvetítő cégtől megtudtuk: már most nagy az igény a tanulókra a különböző strandokon, éttermekben és konyhákban.

Nyáron általában háromszor annyi diák jelentkezik foglalkoztatásra, mint az év más évszakaiban – mondta el stábunknak Asztalos Eszter kirendeltségvezető. A fiataloknak 15 éves koruktól van lehetőségük dolgozni. A nyári hónapokban áruházi kisegítésre és a Balatonra várják a nappali tagozatos tanulókat.

- Van, aki nem szeretne messze menni, de van olyan is, aki kifejezetten arra vágyik, hogy elmenjen a Balaton partra, ahol biztosítunk neki szállást. Ez egy kisebb nyaralás is úgymond, hogy a szabadidejében ott marad a szálláson és van lehetősége a Balaton parton szórakozni – fogalmazott Asztalos Eszter, a Meló-Diák kirendeltségvezetője.

Hajdu Zsigmond azért szereti a diákmunkát, mert rugalmas időbeosztással, elég sok pénzt kereshet néhány hét alatt. Ezen kívül tapasztalatszerzésre és kapcsolatépítésre is alkalmas ez a tevékenység.

- Olyan szempontból mindenképp jó, hogy kicsit belelátnak például az áruházak színfalai mögé, nyilván megismerik az üzletvezetőket, embereket. Mindenképp lehet kapcsolatépítésnek nevezni, mert emberekkel dolgoznak, megismerik őket – árulta el Hajdu Zsigmond Bálint.

Jelenleg diákként minimum bruttó 963 forintot kereshetünk óránként, de a balatoni strandokon akár 1300-1400 forintos órabért is megkaphatunk. Ebből az összegből csak a személyi jövedelemadót vonják le.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu