+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Várják az Európa-bajnokságot a kanizsaiak
2021. június 10. csütörtök 17:16
Várják az Európa-bajnokságot a kanizsaiak
A többség szívesebben nézi közösségben a mérkőzéseket, mint egyedül.
Nagykanizsa

Erősebb forgalomra számítanak a pénteken rajtoló foci Európa-bajnokság ideje alatt a helyi kocsmák tulajdonosai. A megkérdezett kanizsaiak már nagyon várják a sporteseményt, és a többség szívesebben nézi közösségben a mérkőzéseket, mint egyedül.

A török és az olasz válogatott mérkőzésével, pénteken este kilenc órakor startol a 16. Európa-bajnokság. A megmérettetésnek Magyarország az egyik házigazdája.

– Bízom benne, hogy a csapatunk nem fog csalódást okozni. Talán pontokat fogunk szerezni, a realitás talaján maradva, szerintem tisztesen helyt fogunk állni – mondta el Őri Árpád.

Találkoztunk olyan kanizsaival, aki Budapesten szurkol majd a magyar csapatnak.

– Igazság szerint 12 darab jegyem volt az Eb-re, de sajnos a vírushelyzet miatt nem tudok részt venni, ezért a jegyeket el kellett ajándékoznom olyan embereknek, akik el tudnak menni. Mindenképpen elmegyek Pestre, a felvonuláson részt fogok venni, tehát ott leszek, maximum kivetítőn fogom nézni a mérkőzést, de ugyanúgy csatlakozok a szurkolókhoz ؘ– árulta el Lőrincz László.

Nem csak a fővárosban, de Nagykanizsán is sok szurkolót várnak a vendéglátóhelyek kivetítői elé.

– A korábbi évek tapasztalata alapján azért erősebb napokra számítunk, mert azért sok focihoz köthető ember jár ide, aki focizott valahol, vagy köze van a focihoz, vagy valakije focizik. Tehát itt azért össze szokott gyűlni a nép – fogalmazott Őri gergő, a Függönyös tulajdonosa.

A rendező városok közül csak Budapest vállalta, a telt házas rendezést, de kizárólag védettségi igazolvánnyal lesz látogatható az esemény. A magyar csapat kedden kezd, Marco Rossi együttesének ellenfele Portugália lesz.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu