+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Országos bajnoki cím az Eraklin Táncklub Egyesületben
2021. június 9. szerda 14:30
Országos bajnoki cím az Eraklin Táncklub Egyesületben
A Jánoshalmán tartott megmérettetésen a kanizsai klub versenyzői kiemelkedően szerepeltek.
Nagykanizsa

Országos bajnoki címet szerzett Németh Áron és Némethné Vörös Edina, az Eraklin Táncklub Egyesület párosa. A Jánoshalmán tartott megmérettetésen a kanizsai klub versenyzői kiemelkedően szerepeltek, hiszen szereztek még egy második, egy negyedik, valamint egy ötödik és egy hetedik helyezést.   

Az országos hat-, illetve nyolctánc versenyen egybe kellett letáncolni a résztvevőknek a három latin, és a három standard táncot, a zsűri az összprodukció végén értékelt. Németh Áron és felesége, Némethné Vörös Edina senior korcsoportban lett országos bajnok. Lekszikov András Zsigmond és Czuring Nóra pedig ifjúsági korosztályban negyedikként zárt.

-Másik párosunk Horváth Gergő és Kolumbán Elvira, úgyszintén negyedikek lettek, viszont ők már nyolctáncban, tehát ott már nyolc táncot táncolnak. Nagyon sok induló volt, olyan 18-19 párosból lettek a negyedikek, tehát ez egy nagyon szép eredmény. Tényleg nem sok hiányzott ott sem a dobogóhoz. Viszont ők elindultak csak latin táncok kategóriában is, ott 28 párosból érték el a szintén negyedik helyezést - mondta Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke.

Müller Balázs és Jáger Laura két korcsoportban is indult. Standard táncokban az ifjúsági 7. helyet szerezték meg, a felnőttek közt pedig ötödikek lettek.

- Igazából elégedettek voltunk az eredményünkkel. Örültünk, hogy hosszú idő után közönséggel, illetve ennyi versenyzővel együtt tudtunk táncolni - árulta el Müller Balázs, az Eraklin Táncklub Egyesület versenyzője.

A versenyen ismét nézőközönség előtt bizonyíthattak a táncosok, ami plusz motivációt jelentett számukra. 

-Nekem személy szerint már nagyon hiányzott a szurkolás, amit a közönségtől mindig kapunk. Volt egy versenyünk, amin csak pontozók voltak és az elég rossz volt. Mi igazából a közönséghez mentünk, szóval már nagyon kellett – tette hozzá Jáger Laura, az Eraklin Táncklub Egyesület versenyzője.

Az egyesület tagjai továbbra sem unatkoznak, hiszen hamarosan újabb versenyeken kell bizonyítaniuk.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu