+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Nem rontott az év végi bizonyítványokon a digitális oktatás
2021. június 8. kedd 17:17
Nem rontott az év végi bizonyítványokon a digitális oktatás
A Bolyai-iskola pedagógusai szerint nem írtak idén rosszabb témazárókat a gyerekek, mint az előző években.
Nagykanizsa

Nem rontott az általános iskolás diákok év végi bizonyítványán a digitális oktatás. Mint ismert: a tanév egy részében az alsó és felső tagozatosok egyaránt otthonról, online formában haladtak a tananyaggal. A Bolyai-iskola pedagógusai szerint nem írtak idén rosszabb témazárókat a gyerekek, mint az előző években.

A tavalyi tapasztalatokra építve ebben az évben már konkrét, kidolgozott terv szerint zajlott a tanítás a tantermen kívüli formában - fogalmazott Kupóné Gasztonyi Edit, a Bolyai-iskola magyar-ének szakos tanára. Az ismeretekkel a tanmenetnek megfelelően haladtak, és a feleléseket is meg tudták oldani az interneten keresztül.

- Összességében az előirt tananyagot teljesíteni tudtuk. Jegyek? Nem gondolom, hogy érződik a digitális oktatás hátránya, legalábbis az én esetemben biztosan nem. Most, hogy visszajöttünk, megkaptuk ezt az öt hetet ajándékba, természetesen visszanyúltam a tananyagban, ismételtem. És örömmel konstatáltam, hogy nincs jelentős lemaradás – mondta el Kupóné Gasztonyi Edit, a Bolyai-iskola pedagógusa.

Tislér Péter az intézmény alsó évfolyamán tanít. Úgy gondolja, hogy a digitális hónapok a kisiskolások szüleinek jelentettek különösen nagy kihívást.  

- Készítettem matematikából magyarázó videókat, prezentációkat csináltunk. Jó pár kollégám online órákat tartott, ezzel próbáltuk közelebb hozni, személyesebbé tenni a digitális oktatást – nyilatkozta Tislér Péter, a Bolyai-iskola tanítója.

Az oktató továbbá hangsúlyozta: a saját munkájukon kívül, a szülők támogatásának köszönhető, hogy a kicsiknél sem okozott jelentős lemaradást az otthonlét.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu