+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Családi napot tartottak Miklósfán
2021. június 7. hétfő 16:25
Családi napot tartottak Miklósfán
A szervezők célja az volt, hogy minden korosztály jól érezhesse magát szombaton a Mindenki Házában.
Nagykanizsa

Családi napot tartottak Miklósfán. A szervezők célja az volt, hogy minden korosztály jól érezhesse magát szombaton a Mindenki Házában.

Több hagyományos rendezvény is elmaradt az elmúlt hónapokban Miklósfán, ezeket próbálták a hétvégi programokkal pótolni.

- Most több generáció is itt együtt ünnepel, nincs már pandémia, végre találkozhatunk egymással. Nekem annyi dolgom volt az egészben, hogy répát főzessek, az összes többi programot a fiatalok szervezték. Nagyon színes a program, minden korosztálynak biztosítva van a szórakozási lehetőség - árulta el Köteles Józsefné, a Miklósfai Közművelődési és Városszépítő Egyesület elnöke.

A helybéli asszonyok híres, babos-húsos, kerekrépából készült étele sem maradhatott el. A recept már többször bizonyított.

- Mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk, hogy nagyon finom volt és ez a legnagyobb dicséret, amit elkönyvelhetünk a kis stábbal, mert kellett ehhez egy nyolc-tíz fős segítség, akikkel reggel hét óra óta tettük a dolgunkat - mondta el Horváth Imréné Györgyi.

Az est sztárvendége Nagy Feró volt. Az énekes fellépésén is szerettünk volna felvételeket készíteni, de a szervezők délután négy óra után már nem engedélyezték stábunknak a forgatást.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu