+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Fotókiállítást tartott tegnap a Honvéd Kaszinó
2021. június 4. péntek 16:53
Fotókiállítást tartott tegnap a Honvéd Kaszinó
A RockCats Stage Foto Crew csapata kanizsai, illetve Kanizsa környéki rendezvényekről, zenés programokról idézett fel pillanatokat a képeiken keresztül.
Nagykanizsa

Fotókiállítást tartott tegnap a Honvéd Kaszinó. A RockCats Stage Foto Crew csapata kanizsai, illetve Kanizsa környéki rendezvényekről, zenés programokról idézett fel pillanatokat a képeiken keresztül.

Különleges volt ez az esemény, hiszen a kulturális intézmények már hosszú hónapok óta nem szervezhettek programokat.  

- Lassan egy éve készültünk erre a kiállításra. Az első variációban rock koncert is színesítette volna az eseményt. Most a járványhelyzet miatt ez nem sikerült, de nagyon örülünk és fantasztikusan jó fotókat láthatunk – fogalmazott Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

A RockCats Stage Foto Crew egy fiatal fotósokból álló formáció, amelynek tagjai az elmúlt évek termését tárták most a nagyközönség elé.

- Javarészt kanizsai és környékbeli események fotóit örökítettük meg – vagy hoztuk el. Főként zenei témában dolgozunk. Vannak más szegmensek is, amiben próbálkozunk, de főként a zene az alap. ezekből hoztunk most egy ízelítőt, egy nagyon pici töredéket - árulta el Szalai M. Mercédesz.

Mercédesz és Szalai Szilveszter mellett a négyfős csapatot erősíti, a fiatalabb korosztályt képviselve Németh Botond és Benkő Dániel.

- A fotózás világa mindig is vonzott. Kanizsán elkezdődött egy rendezvénysorozat annak idején, még a Giro miatt. Akkor elhatároztuk az osztálytársammal, Botonddal, hogy szeretnénk komolyabban is fotózni. Ott sikerült ezt összehozni, megismerkedtünk Merciékkel, ami hatalmas szerencse volt – mondta el Benkő Dániel.

A tárlatot Lehota M. János esztéta ajánlotta a látogatók figyelmébe.

- Mitől más, mitől több, mint csak fotó? Több rétege van. Én ilyen egyszerűen fogalmaznám, ilyen egyszerűt dobnék be a közösbe. Több rétege van annak, ami több, mint a Facebookra kirakott fotó. A több réteg pedig azt jelenti, hogy rekonstruálható a kontextusa egy alkotásnak – nyilatkozta Lehota M. János esztéta.

A kiállítás június 30-ig látogatható a Honvéd Kaszinó galériájában, az aktuális járványügyi szabályok betartásával.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu