+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Pünkösdi Sacra Musicorum koncert
2021. május 25. kedd 17:57
Pünkösdi Sacra Musicorum koncert
A zenekar gitáros szentmisékkel rendszeresen részt vesz a liturgiákon, de koncerttel mindössze második alkalommal álltak az emberek elé.
Nagykanizsa

Megteltek a székek az érdeklődőkkel a kiskanizsai Sarlós Boldogasszony Templomban a Sacra Musicorum zenekar koncertjén vasárnap. Az egyházi formáció tagjai egy rendhagyó, pünkösdi előadással várták a közönséget.

A zenekar gitáros szentmisékkel rendszeresen részt vesz a liturgiákon, de koncerttel mindössze második alkalommal álltak az emberek elé.

- Ma egy válogatottabb repertoárral készültünk pünkösd ünnepén. Ehhez méltón válogattuk össze a dalokat: karizmatikus, szakrális egyházi könnyűzenéből és kiegészítettük két különlegességgel – mondta el Magdics János, a Sacra Musicorum zenei vezetője.

A vendégzenész, Fekete Melinda Zsófia szaxofon előadását a hallgatóság vastapssal jutalmazta.

- Nagyon örülök ennek a felkérésnek, akkor is örültem, amikor megkerestek, de utólag még jobban örülök. Egy nagyon jókedélyű, jó hangulatú csapattal találkoztam, és a próbáink pedig nagyon élvezetesek voltak. Nekem egy élmény volt a próbálási szezon is és az egész koncert is, szóval örülök, hogy részt vettem ezen a koncerten - árulta el Fekete Melinda Zsófia szaxofonművész.

A Kiskanizsai Általános Iskola elsősei egy pünkösdölő népszokást mutattak be a publikumnak, felelevenítve ezzel a régmúlt hagyományait.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu