+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket
2021. február 12. péntek 14:55
Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket
A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának országos alkalmazásfejlesztő versenyét ezúttal az újonc győri csapat nyerte meg.
Nagykanizsa

Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket. A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának országos alkalmazásfejlesztő versenyét ezúttal az újonc győri csapat nyerte meg. Mint ahogy arról már beszámoltunk, idén is volt hazai siker a megmérettetésen, hiszen a cserhátis csapat a második helyen zárt.   

A szervezők sokáig bíztak abban, hogy a helyszíni döntőt megtarthatják a két online forduló után. A közöségi élmény azonban idén elmaradt, így a PENdroid történetének ez volt az első olyan versenye, amely teljes egészében az online térben zajlott.  

-Ez egy rétegverseny. azt gondolom, ez a 20-30 közötti szám, ami stabilan jelentkezik az ország egész területéről – és ez csapat, értelemszerűen fel kell szorozni. Ez egy nagyon szép szám. Játékot fejleszteni egy nagy szakmai kihívás informatikai szempontból. A csapatmunkát is nagyon jól meg kell szervezni ilyen rövid idő alatt ahhoz, hogy ilyen színvonalas munkák szülessenek – mondta Jaskó Szilárd, a PEN AIT tanszékvezető egyetemi docense.

A végső győztes győri gimnazisták szerint kicsit stresszes volt az elmúlt időszak, de mindenképpen megérte kipróbálni a versenyt, egyúttal tesztelni a tehetségüket. 

-Miután megláttuk a felhívást, amit az osztályfőnökünk küldött nekünk, úgy gondoltuk, ez egy jó lehetőség lenne. Ha nem is feltétlenül a versenyzés végett, hanem az élmény miatt eljönni, kipróbálni – árulta el Benter Alex, a győri Jedlik Ányos Gimnázium egyik diákja.  

A dobogós csapatok az oklevelek és a tapasztalat mellett értékes informatikai eszközökkel gazdagodtak.

Galéria
további friss hírek
18
jún.
16:08
1
NAGYKANIZSA
UV sugárzás
18
jún.
15:44
4
Nagykanizsa
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül.
Egy 14 éves gyereket ütöttek el a zebrán ma délelőtt kilenc óra körül. A fiút a Teleki és a Tavasz utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen gázolta el a személygépkocsi. A..tovább olvasom
18
jún.
14:03
4
Nagykanizsa
Nagyon erős UV-B sugárzásra adott ki figyelmeztetést a Nyugat-dunántúli régióban az Országos Meteorológiai Szolgálat a hétvégére.
18
jún.
13:58
4
Nagykanizsa
A bőrünket hidratálással, a szemünket megfelelő minőségű napszemüveggel óvhatjuk a fokozott UV-sugárzás káros hatásaitól.
18
jún.
13:55
4
Nagykanizsa
Hagyományteremtő céllal, Magyarországon az elsők között ünnepelte a kukások világnapját június 17-én a Netta-Pannonia Kft.
18
jún.
13:51
4
Nagykanizsa
A növények gyűjtését önkormányzati rendelet szabályozza.
Időről időre visszatérő probléma a közterületi fák megcsonkítása a városban – tudtuk meg Kámán Lászlótól, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgató-helyettesétől. A napokban nyílik a hársfa,..tovább olvasom
18
jún.
13:48
4
Nagykanizsa
Már csütörtökön indulásra készen álltak az autóban és a kamionokon a felajánlások.
Adományokat szállított a 2020-as, horvátországi földrengés károsultjainak a Zala Megyei -, valamint a Nagykanizsai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, Nagykanizsa önkormányzatával együttműködve. A..tovább olvasom
18
jún.
13:45
4
Nagykanizsa
A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot.
Nagykanizsán folytatja országjárását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje hétfőn az Ady utcán tart fórumot. Az esemény kapcsán ma tartott sajtótájékoztatót Horváth Jácint, a..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2021.06.18

KÁNIKULA – Nagyon erős UV-B sugárzás várható a hétvégén

GÁZOLÁS – Sokadik eset már, ezúttal egy 14 éves gyereket ütöttek el a Telekin

ADOMÁNY – A városvezetés, a helyi és a megyei horvát nemzetiségi önkormányzat közösen segítette a földrengés károsultjait

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
Halis
Halis
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu