+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / West of Balaton
2020. június 24. szerda 16:10
West of Balaton
Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő.
Kápolnapuszta

Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő. A csobbanást, természetet, kultúrát és kalandot kínáló turisztikai attrakciókat üzemeltetők együttműködését ma aláírással tették hivatalossá.

A Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban ma délelőtt számos látogató megcsodálhatta annak a gulyának egy részét, amely még 1994-ben került megmentésre. Az ökoturisztikai látványossággal a Balaton-felvidéki Nemzeti Park is részese a West of Balaton márkának.

-A nemzeti park nem csak alaptevékenységeket, hanem kiegészítő tevékenységeket is végez. Ezekkel finanszírozzuk az alaptevékenységet, ami a természetvédelem. Ökoturisztikai tevékenységet végzünk, látogatóközpontokat, 14 bemutató-helyet tartunk fenn, ezek lefedik a működési területünket, amely körülöleli a Balatont- nyilatkozta Puskás Zoltán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság mellett, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum és a Zalakarosi Fürdő egész éves kedvezményrendszerrel, együttes megjelenéssel készült a régió népszerűsítésére.

-Akkor beszélünk turisztikai desztinációról, ha a szolgáltatók egy élményláncba fel vannak fűzve és a vendég amikor megérkezik akár Zalakarosra, Zalaszabarra vagy éppen Keszthelyre, akkor látja azt, hogy hova tud még elmenni mit tud meglátogatni. Végre látunk egy élő példát arra, hogy négy turisztikai szolgáltató egymást ajánlja- mondta el Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusstratégiai vezérigazgató-helyettese.

A magyaroknak idén a Balaton lesz az első számú turisztika célpontja, amely az elmúlt hetek és az előfoglalások számából is látható. A West of Balaton együttműködéssel a résztvevők a Nyugat-Balaton irányába szeretnék csalogatni a turistákat, ahol kulturális, természeti és épített látnivalókat kínálnak jó és rossz időben egyaránt.    

 

Galéria
további friss hírek
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
06
dec.
08:01
1
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.05

DEMONSTÁCIÓ - Nem engednek a pedagógusok, kiálltak az elbocsájtott fővárosi kollégáik mellett

ADVENT - Pénteken és szombaton is népszerű volt a civil Adventi Forgatag

GYŐZTES RANGADÓ ÉS ŐSZI BRONZ - Hátrányból fordítva verte a Kaposvárt az FC Nagykanizsa

KANIZSA LEG, LEG, LEGJOBBJA 2022 - A többszörös bajnok, Busa Ferenc nyerte az internetes játékot

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu