+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Szakmai workshop Nagykanizsán
2019. július 19. péntek 15:05
Szakmai workshop Nagykanizsán
A magánszemélyeknek, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló ingyenes tanulási program segítségével a munkavállalók rövid idő alatt sajátíthatnak el új ismereteket.
Nagykanizsa

Egyedülálló, innovatív képzési lehetőségről tartottak tegnap szakmai workshopot a városban. A magánszemélyeknek, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló ingyenes tanulási program segítségével a munkavállalók rövid idő alatt sajátíthatnak el új ismereteket, valamint aktualizálhatják tudásukat. A 20 órás képzésekre Nagykanizsán is várják az érdeklődőket.

Magánszemélyeket, valamint kis- és középvállalkozások szereplőit várta tegnap szakmai workshopjára a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért elnevezésű szervezet. Az eseményen egy egyedülálló képzési lehetőséget mutattak be. – Tulajdonképpen olyan felnőttképzéssel foglalkozunk, ami elsősorban a kompetenciafejlesztésben segíti a nálunk tanulókat. Ez egy minisztériumi konzorciumban megvalósuló program. Olyan rövid tanulási programokat kínálunk az érdeklődőknek, amivel az informatikai, nyelvi vagy akár iparágspecifikus képzéseken vehetnek részt és mindezt ingyenesen tehetik meg - fogalmazott Galambos Adorján, a NYITOK Mobil Oktatási Rendszer divízióvezetője.

A 20 órás képzések erőssége, hogy nyitottak, rugalmasak és innovatív módon nyújtanak olyan ismereteket, amelyekre a vállalkozásoknak szükségük van. Az országban összesen ötvenkét helyszínen hoztak létre Nyitott Tanulási Központot. Nagykanizsán 2008 óta fogadják az érdeklődőket. – Ami itt nálunk, Nagykanizsán valóban működik és több is iránta az érdeklődő, az az angol nyelv. Bár az informatika is most már keresett, de egy időben stagnált nagyon. Most már egyre több helyre igyekszünk bejutni, akár partnercégeken keresztül, akár résztvevők ajánlásával. Ennek nagyon örülünk, mert ez egy pozitív dolog - mondta Bogdán Judit, a Nagykanizsa Tanulási Központ tanácsadója.

Az ingyenes tanfolyamokra olyan 16 és 64 év közötti érdeklődők jelentkezhetnek, akik nem vesznek részt nappali képzésben. A program legfőbb célja, hogy a munkavállalók kiváló munkaerővé, ezáltal pedig a vállalkozások versenyképesebbé és hatékonyabbá váljanak.

Galéria
további friss hírek
23
szep.
18:00
1
Nagykanizsa
MEGVALÓSULHAT A PLATÁN SOR ÉS A TELEKI UTCA VÍZVEZETÉK FELÚJÍTÁSA
23
szep.
18:00
Nagykanizsa
MEGVALÓSULHAT A PLATÁN SOR ÉS A TELEKI UTCA VÍZVEZETÉK FELÚJÍTÁSA
23
szep.
15:46
4
Zalakaros
A rendezvényen körülbelül 2000 amatőr kerékpáros vesz részt.
Tizenötödik alkalommal tartják meg a hétvégén a Mapei Tour de Zalakaros körversenyt. A rendezvényen körülbelül 2000 amatőr kerékpáros vesz részt. Az elmúlt másfél évtizedben a zalakarosi körverseny..tovább olvasom
23
szep.
15:42
4
Nagykanizsa
Az érintett társasházak közös képviselői elmondták: tarthatatlan a helyzet, így olyan projekt mellett kell dönteni, ami lehetőleg gyorsan és olcsón nyújt megoldást a közlekedési nehézségekre.
23
szep.
15:35
4
Nagykanizsa
Fridmann Valéria kereskedő Híradóknak elmondta: az árak még tovább fognak emelkedni a szállítási nehézségek miatt. Éppen ezért a szezonális paprikából, almából és szilvából még most érdemes bevásárolni.
23
szep.
15:31
4
Nagykanizsa
640 millió forintot nyert a városvezetés pályázata a Teleki utca és a Platán sor vízvezeték hálózatának felújítására.
23
szep.
13:23
4
Nagykanizsa
A jeles alkalomhoz kötődő programját ma tartotta meg a nagykanizsai Szívbetegekért Egyesület.
Vasárnap lesz a szív világnapja. A jeles alkalomhoz kötődő programját ma tartotta meg a nagykanizsai Szívbetegekért Egyesület. A kezdeményezés fő célja a megelőzés, ezért is vonják be a szervezők minden évben a..tovább olvasom
23
szep.
13:18
4
Nagykanizsa
Az évente két alkalommal megrendezett akció célja a környezettudatosság és az osztálypénzgyűjtés.
Elindultak a papírgyűjtések a kanizsai iskolákban. Az évente két alkalommal megrendezett akció célja a környezettudatosság és az osztálypénzgyűjtés. A leadott mennyiségek folyamatosan csökkennek, de egy..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
18:10
Mise/Istentisztelet
19:10
Sztárportré
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Csavargók - Blue Duck Arts
20:50
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
21:00
Lapozó
híradó 2022.09.23

NYERTES PÁLYÁZAT, JELENTŐS ÖNRÉSSZEL- Megoldódhat a Teleki utca és a Platán sor vízvezeték hálózatának problémája

PARKOLÁSI EGYEZTETÉS - Sok az autó, de kevés a férőhely a Teleki és az Attila utcában

A SZÍV NAPJA - A kezdeményezés fő célja a megelőzés

ÚJSÁGGYŰJTÉS - Elkezdődött a környezetbarát-akció a kanizsai iskolákban

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu