+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A helyi kézilabda otthona lesz a Médiaház
2023. szeptember 15. péntek 14:39
A helyi kézilabda otthona lesz a Médiaház
Élőben közvetíti a nagykanizsai férfi kézilabdacsapat valamennyi hazai bajnoki mérkőzését a 2023/24-es idényben a Kanizsa Médiaház.
Nagykanizsa

Élőben közvetíti a nagykanizsai férfi kézilabdacsapat valamennyi hazai bajnoki mérkőzését a 2023/24-es idényben a Kanizsa Médiaház. Az NB II-ben a feljutásért küzdő gárda első itthoni találkozóját szombaton délután láthatják a NEKA U21-es együttese ellen a Youtube-csatornánkon.

Az elmúlt négy évben is a tabella élén zárta az aktuális szezont a harmadosztályban kanizsai férfi kézilabdacsapat, ám először a covid, egyszer anyagiak, kétszer pedig az elbukott osztályozó nem tette lehetővé a feljutást. Most idén is ezzel a céllal vágnak neki a dél-zalaiak a bajnokságnak. Musits Róbert ügyvezető szerint az élő közvetítések megjelenésével a törzsszurkolóknak nem kell attól tartaniuk, hogy kevesebben járnak ki a Tungsram-csarnokba vagy a Kanizsa Arénába, mert azzal, hogy többen látják a csapat eredményeit, egy idő után a helyszíni nézőszám is növekedhet. - Én abban bízom, hogy vannak jónéhányan olyanok, akik kacérkodnak azzal a gondolattal, hogy kézilabdamérkőzésre érkezzenek, de eddig ezt nem tették meg. Most ezen az élő közvetítésen keresztül bepillanthatnak a játékba, a játék minőségébe, az izgalmakba az ottani hangulatban. Azt gondolom, hogy ez közép-hosszútávon azt fogja eredményezni, hogy minél többen fogják nyomon követni a nagykanizsai kézilabdát, a férfi csapatnak a szereplését – mondta el Musits Róbert, a Dél-Zalai Kézilabda Klub Kft. ügyvezetője.

A Kanizsa Médiaház különböző platformjain évtizedek óta láthatóak voltak a hazai bajnoki mérkőzések – néhány esetben élőben is -, az azonban még nem fordult elő, hogy egy komplett szezonra szóló megállapodás született kézilabdás egyesület és a médiaszolgáltató között a sugárzással kapcsolatban. Stábunk ráadásul nemcsak az élő adásokkal, hanem exkluzív tartalmakkal is várja a helyi sportbarátokat a youtube-csatornánkon.  - Ezeknek a felvezető, illetve levezető műsoroknak is megvan az a törzsközönsége, akik ezt szeretik és igénylik azokat a plusz információkat, amiket onnan megtudhatnak. Mivel a nagy televíziókban, a nagy sporteseményeknél ez egy bevett szokás, hogy ez megy, így azt gondoltuk, hogy próbáljuk meg itt is. Legyen egy meccs után is valamifajta előzetes és utólagos értékelés és akkor mindenki eldöntheti, hogy mit mond – fogalmazott Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője. A Nagykanizsa holnap a NEKA U21-es gárdáját fogadja a Kanizsa Arénában, majd egy héttel később a PVSE ellen vív újabb rangadót. A női kézilabdacsapat mérkőzéseiről szintén tudósítunk, az előző éveknek megfelelően a találkozókat felvételről lehet megnézni a Kanizsa Televízióban és a YouTube-on. 

Galéria
további friss hírek
26
szep.
15:35
4
Murakeresztúr
A futóversenyt a helyi általános iskola és a Zrínyi Kadétok Egyesület közösen szervezte. A kezdeményezés célja, hogy a sport szeretetét közvetítse a fiatalok felé.
26
szep.
15:19
4
Nagykanizsa
A két költőóriás kapcsolatát Tóth Péter Lóránt „Toldi írójához elküldöm lelkemet” című önálló estjén keresztül ismerhette meg a kanizsai közönség.
26
szep.
15:16
4
Nagykanizsa
A Kanizsa Arénában rendezett mérkőzés már az első félidőben eldőlt.
Tizenhét gólos vereséget szenvedett a Siófoktól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II-es bajnokság legutóbbi játéknapján. A Kanizsa Arénában rendezett mérkőzés már az első..tovább olvasom
26
szep.
15:12
4
Nagykanizsa
A nagykanizsai kötődésű művész nyári, bemutatkozó tárlata után, újabb alkotásokkal várja a nagyközönséget.
Gábriel Salerosa fantáziavilága köszön vissza a Honvéd Kaszinó kiállítóterében látható festővásznakról. A nagykanizsai kötődésű művész nyári, bemutatkozó tárlata után,..tovább olvasom
26
szep.
15:09
4
Nagykanizsa
Az iskolakezdés után Kanizsán is berobbant a légúti fertőzések időszaka, egyre többen keresik fel az orvosi rendelőket. A szakértők mind a gyerekek, mind a felnőttek számára javasolják a megfelelő higiénia betartását és az immunrendszer erő
26
szep.
15:06
4
Nagykanizsa
Legújabb megjelent művéről és sok minden másról is hallhatták a népszerű műsorvezetőt hétfőn este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
26
szep.
14:58
4
Nagykanizsa
Az elmúlt napokban a Teleki-Platán rekonstrukciónál az utolsó javításokat végezték. A beruházás áprilisban indult, és mintegy 1 milliárd forintból valósult meg.
26
szep.
13:45
3
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
03:40
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
04:10
Lapozó
06:30
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
07:00
07:30
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
08:00
08:30
Híradó
08:45
Nagykanizsa - Pécsi VSE NB II-es férfi kézilabda mérkőzés felvételről
09:55
Négy évszak a Hortobágyon - Ősz
10:10
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
10:40
Lapozó
12:00
12:30
13:00
Nagykanizsa - Pécsi VSE NB II-es férfi kézilabda mérkőzés felvételről
14:10
Négy évszak a Hortobágyon - Ősz
14:25
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
18:30
Kibeszélő
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Tungsram - Siófok KC NB-II-es női kézilabda mérkőzés felvételről
21:25
Négy évszak a Hortobágyon - Tél
21:40
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:10
Lapozó
híradó 2023.09.26

FEJLESZTÉS   A héten zárul az ivóvíz-rekonstrukció   

BARTÓK HAGYATÉKA, PITYPANGOK ÉS A TINÉDZSER LÉLEK  Megnyílt Gábriel Selarosa új tárlata a HEMO-ban   

ZRÍNYI KUPAAz esős időjárás ellenére is népszerű volt a futóverseny

A NAPOS B OLDAL Bemutatta új könyvét Jakupcsek Gabriella a HSMK-ban  

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu