+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Találkozás Végvári Ádámmal
2023. május 26. péntek 14:46
Találkozás Végvári Ádámmal
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Nagykanizsa

Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes és énekes lép színpadra a Kanizsa Arénában.

A retroest június 24-én lesz a Kanizsa Arénában, Kovács Kati, B. Tóth László és DJ Náksi mellett a Neoton Família is fellép. A programot eredetileg Miháldra tervezték, mondta el a társszervező Gerő Sándor, a Miháldért Alapítvány elnöke. Végül a technikai követelmények és a kiszámíthatatlan időjárás miatt döntöttek a kanizsai helyszín mellett. Végvári Ádám tegnapi minikoncertje a hangulatot volt hivatott megalapozni.  

–Teljesen mindegy, hogy milyen korosztályt szólítunk meg, ha azt mondjuk, hogy Neoton vagy Santa Maria vagy Sandokan, vagy a Holnap hajnalig, vagy 220 felett, akkor az ország egy ütemre, egy ritmusra fog énekelni. És pontosan azért, mert az embereknek az elmúlt időszak nem sok jót hozott. A háború, a Covid, elég sok nehézségen van túl a lakosság. Mi úgy döntöttünk Gerő Sándorral, hogy minden követ megmozgatunk, és megpróbálunk olyan legendákat, együtteseket lehozni, hogy méltó legyen Nagykanizsához, és megtiszteljük az embereket – mondta el Iváncsics Zsolt, fő szervező.

Időutazás volt a régi, örökzöld slágereknek köszönhetően a tegnap este a Plakát Ház udvarán. Végvári Ádám szívesen beszélgetett, plakátokat írt alá, és természetesen zenélt a közönségnek.

–A Neotonnak mindig az egyik fő hitvallása az volt, hogy tartsuk a kapcsolatot az emberekkel, a nézőkkel, a közönséggel, a rajongókkal. Nekünk soha nem volt például testőrünk. Nagyon szeretünk találkozni velük. Egy kényelmetlenség van, mikor buli után folyik az emberről a víz, összevissza áll a haja, és már menne az ember az öltözőbe, de oda kell menni. De azt is szeretjük, mert megvan a hangulata – árulta el Végvári Ádám,  Neoton Família tagja.

A Neoton Família teljes együttese júniusban érkezik Nagykanizsára. 

 

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
26
máj.
12:38
4
Nagykanizsa
Poprádi Zoltán nyugállományú ezredes előadásában a történelem mellett a laktanyai mindennapok bemutatása is fontos szerepet kapott.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu