+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Cipőboltok helyzete
2023. május 24. szerda 15:45
Cipőboltok helyzete
A kényelem fontosabb lett, mint a márka – vallja a megkérdezett kanizsai cipőbolt vezetője.
Nagykanizsa

 A kényelem fontosabb lett, mint a márka – vallja a megkérdezett kanizsai cipőbolt vezetője. A Covid-időszakot ez az üzletág is nehezen élte meg, ugyanakkor érdekesség, hogy az infláció nem vetette vissza az idei forgalmat.

Ebben a cipőboltban 11 európai gyártó kényelmi termékeit kínálják, mivel egyre többen tartják fontosnak a komfortérzést a napi használatban – mondta el Balazsin József, a nagykanizsai Casual Street Fashion tulajdonosa. Úgy érzi, az elmúlt időszakban egyre nagyobb az igény a kényelmi lábbelik iránt, sokszor a divattal szemben.

-A Covidot azt nehezen éltük meg, ugyanúgy, mint mindenki más, azóta viszont annak ellenére, hogy történt egy alapanyag drágulás a lábbelik piacán, a cipőtalpaktól, a cipőfűzőig minden drágult, illetve van egy hatalmas szállítási költségnövekedés is, ami közel tízszeres lett a Covid előtti időszakhoz, ez jelentősen megdrágította nálunk is a prémium márkáknak az árát, annak ellenére, nem panaszkodom. A Covid óta viszont megnövekedett a tartós lábbeli iránt az igény, a tartósságot és a kényelmet, tartják fontosnak az emberek a napi használatban –emelte ki Balazsin József, a Casual Street Fashion Nagykanizsa, tulajdonosa.

Dobriné Péterfai Ildikó munkájából és hobbijából kifolyólag is a kényelmi cipőket helyezi előtérbe. Sokat gyalogol és áll a hétköznapokban, ezért csak is a komfortos lábbelik jöhetnek nála szóba.

- Három vizslám van, úgyhogy a túra és a séta nagyon fontos az életemben, és ehhez kényelmes cipő kell. Hiába szeretnék kis tipegőket hordani, sajnos az én életvitelemhez az nem igazán jön be. Nagyon kényelmesnek találom például ezt a cipőt, amit próbálok, úgyhogy valószínűleg meg is vásárolom, csak még a színen gondolkodom egy picikét. Úgyhogy ezért a kényelmes cipőket veszem -  mondta el Dobriné Péterfai Ildikó.

A cipőboltok polcain egyre inkább a kényelmi termékek a dominánsak, így a gyártók próbálják a divattal ötvözni ezeket a termékeket, hogy minden igényt kielégítsenek.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu