+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Főzőverseny a termelői piacon
2023. május 24. szerda 13:43
Főzőverseny a termelői piacon
Családi nappal egybekötött főzőverseny várta szombaton az újudvari termelői piacra kilátogatókat.
Újudvar

Családi nappal egybekötött főzőverseny várta szombaton az újudvari termelői piacra kilátogatókat. A Dombhátról dombhátra programsorozat részeként megtartott eseményen nagybakónaki győzelem született.

Áprilisban Nagyrécsén is rendeztek főzőversenyt a programsorozatban, az akkori résztvevők most ismét fakanalat ragadtak, ezúttal Újudvaron. A magyarszentmiklósi csapat tagjai számára nem volt kérdés, hogy beneveznek a megmérettetésre, baráti társaságként szeretik próbára tenni tudásukat. 

–Hála Istennek elég szép számban kapunk meghívást, amire tudunk elmegyünk. Két hete is voltunk Nagyrécsén, jól éreztük magunkat, úgy gondoltuk ide is eljövünk egy kicsit –  mondta el Szabóné Horváth Hermina.

A versenyen négy gárda vett részt, a nagyrécsei csapatban az alpolgármester is szerepet vállalt a közös főzésben. Kiefer Károly szerint a programok a környék lakóinak identitását is erősítik.

–Nagyrécse is részt vesz ebben a programban. Két héttel ezelőtt Nagyrécsén hasonló rendezvény. Igyekszünk minden olyan rendezvényre elmenni, ahová meghívnak bennünket. Úgy gondolom, hogy ez egyfajta összetartást mutat a települések között - emelte ki Kiefer Károly, Nagyrécse alpolgármesterre.

A főzőversenyen Nagybakónak csapatának pincepörköltjét ítélte a legjobbnak a zsűri, a nagyrécseiek és a magyarszentmiklósiak sertéspörköltjét megelőzve. A házigazda újudvari csapat különdíjban részesült.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu