+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Nyolcgólos vereség
2023. május 16. kedd 14:01
Nyolcgólos vereség
Baranyai Zsolt tanítványai a tizedik helyen zárják az NB II Dél-nyugati csoportjának 2022/23-as idényét.
Nagykanizsa

Hiába vezetett a mérkőzés nagy részében, nyolcgólos vereséget szenvedett a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata a Gárdony-Pázmánd NKK U22-es gárdájától. Baranyai Zsolt tanítványai a tizedik helyen zárják az NB II Dél-nyugati csoportjának 2022/23-as idényét.

Ősszel Pázmándon ötgólos vereséget szenvedett a kanizsai csapat és a Tungsram-csarnokban is kiélezett küzdelemre volt kilátás. A hazaiaknál Dudora Nikolett betegség miatt nem tudott a szakvezetés rendelkezésére állni, így a 18 éves Tóth Viktória védte a dél-zalai kaput. A mérkőzés remekül kezdődött hazai szempontból, a Tungsram többször is heteshez jutott és 4-1-re vezetett az ötödik percben. Az első félidőben a vendégek negyedórát követően tudtak egyenlíteni, 8-8 után viszont megint a kanizsaiak akarata érvényesült, és a 16-14-es félidei eredmény jól tükrözte a játék képét.

A második játékrész elejére is maradt a gólpárbaj a két gárda között, 18-18 után a Gárdony-Pázmánd ugyan néhány másodpercre átvette a vezetést, de a Tungsram még a 45. percbe fordulva is jobban állt. Ezután a vendégek ismét előnybe kerültek, Kovács Boglárkának még sikerült egyenlítenie, a hajrában azonban teljesen a Tungsram fölé nőtt az ellenfél. Az egyre jobban elfáradó kanizsaiak kapuját sorra vették be a gárdonyi játékosok, a mérkőzés 34-26-os vendégsikerrel zárult. - 45 percig jól kézilabdáztunk a mérkőzésen, szinte végig vezettük a meccset, sajnos a második félidő helyzetkihasználása megpecsételte a sorsunkat. Sajnos kapusteljesítményben sem tudtuk azt a szintet hozni, ami a győzelemhez szükséges lett volna - mondta el Baranyai Zsolt, a Tungsram SE Nagykanizsa vezetőedzője.

A hazai csapat legeredményesebb játékosa a góllövőlistán is előkelő helyen álló Krenner Fanni volt 13 góllal. A csapat házi gólkirálya szerint társai sokat tettek azért, hogy jó eredményt érjenek el a mérkőzésen. - Csapat szempontjából szerintem nagyon jól küzdöttünk az első félidőben és a második félidő elején is. Az volt a baj, hogy elfáradtunk és sajnos kicsúszott a két pont a kezeink közül – fogalmazott Krenner Fanni, a Tungsram SE Nagykanizsa játékosa.

A Gárdony-Pázmánd NKK U22-es gárdájának még egy meccse van hátra az idényből. Bacsi Mihály játékosai biztosan hatodikként végeznek a tabellán, a vendégek mestere elégedetten értékelte a látottakat, egyúttal dicsérte a kanizsai hölgyek küzdőszellemét.  - A levegőben éreztem azt, hogy picit el fognak fáradni. Mi nyilván ott tudtunk váltani, amikor ki tudtunk menni 5-1-re védekezni, azzal megakadályoztuk a lövő és a beálló kapcsolatát. A kapusteljesítményünk is nagyon feljavult, így tudtunk felülkerekedni egy nagyon jó Nagykanizsa ellen – mondta el Bacsi Mihály, a Gárdony-Pázmánd NKK U22 vezetőedzője. Ez volt a Tungsram szezonbéli huszadik bajnokija, így Kovács Boglárkáék befejezték bajnoki szereplésüket a 2022/23-as idényben. A kanizsaiak az utolsó játéknapok eredményeitől függetlenül tizedikként végeznek a tabellán.   

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu