+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Kávéházak Éjszakája Zalakaroson
2023. május 15. hétfő 16:27
Kávéházak Éjszakája Zalakaroson
Pénteken és szombaton a csatlakozó vendéglátóhelyeken a zenéé, a táncé és a kávés finomságoké volt a főszerep.
Zalakaros

Először tartottak Kávéházak Éjszakáját Zalakaroson. A kétnapos programsorozatot öt helyi vállalkozás összefogásával indították el. Pénteken és szombaton a csatlakozó vendéglátóhelyeken a zenéé, a táncé és a kávés finomságoké volt a főszerep. Veszprémből jött az ötlet – árulta el Ódor László, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője. A felhíváshoz öt vállalkozó csatlakozott, a programot hagyományteremtő szándékkal tartották meg a fürdővárosban.

Veszprémből jött az ötlet – árulta el Ódor László, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője. A felhíváshoz öt vállalkozó csatlakozott, a programot hagyományteremtő szándékkal tartották meg a fürdővárosban.

– Ehhez kapcsolódott öt helyi kávézó, cukrászda, amely a Segreto, a No Sugar, a Szilágyi, a Fagypont és a Korzó Cafe. Ezeknek az összefogásából született ez a kétnapos program, aminek az adja igazán az újszerűségét, hogy szórakoztat, de kultúraközvetítői szerepe is van, amit azért nem nagyon szoktunk egy fürdővárosnál megjeleníteni, de mi azt gondoljuk, hogy erre is ugyanúgy van igény, sőt, szeretnénk, ha ez az igény erősödne –nyilatkozta Ódor László, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Fagypontnál a fiatalabb generációnak próbáltak kedveskedni kávés és más jeges desszertekkel.

– Amikor a város képviselői felkerestek minket, akkor nagyon örültünk, hogy mi is részt vehetünk ebben a programban olyan vállalkozások mellett, akik már több tíz éve itt vannak a városban. Úgyhogy mi, mint új vonalas új fagylaltozó nagy örömmel vettük, hogy részesei lehetünk ennek a programnak. Alapvetően a kávé az a felnőtteknek a hobbija, itala, úgy gondoltuk, a fagylalttal a kávét kiegészítve, csináltunk kávés fagyit is – mondta el Papp Gábor, a Fagypont Fagylaltozó tulajdonosa.

A Segreto Cafe üzletvezetője, Nagy Péter is fontosnak tartotta, hogy részesei legyenek a sorozatnak, hiszen ezzel az összefogással egy remek hagyományt indíthatnak el

– Első körben, ma este, ma délután Veiger Csabi, aki itt a háttérben is zenél, ő fogja szórakoztatni a megjelenteket. Illetve szombaton lesz egy Giro, mivel, olasz süteményeket és olasz tortákat készítünk, ezért egy Giro előadást fogunk prezentálni a közönségnek, ami az olasz kerékpáros körversennyel kapcsolatos – emelte ki Nagy Péter, a Segreto Cafe üzletvezetője.

A Szilágyi Cukrászdában mindkét nap zenés és táncos esttel várták az érdeklődőket, és egy új kávés tortával is kedveskedtek a vendégeiknek.

– Igazából azért csatlakoztunk, mert Zalakaroson most először történt meg, hogy öt különböző vállalkozás, egységesen egy programot szeretett volna létrehozni, és igazából a cél ugyanaz volt. Minőségi szórakoztatás a vendégeknek. Az idő egy kicsit közbeszólt, sajnos a 15 fok és az esős idő nem kedvez nekünk, de mi nem csüggedünk és ugyanúgy megtartjuk a programokat – emelte ki Pál Réka, a Szilágyi Cukrászda vezetője.

Pénteken Farkas Tibor zenés műsora is fogadta a látogatókat, de színházi előadás, könyvdedikálás, tradicionális etióp kávéceremónia és gasztronómiai különlegességek is várták az érdeklődőket az első zalakarosi Kávéházak Éjszakáján.

 

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu