+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A divaté volt a főszerep a Honvéd Kaszinóban
2023. március 30. csütörtök 11:43
A divaté volt a főszerep a Honvéd Kaszinóban
Mellény- és ékszerkiállítás, húsvéti díszek és az elmaradhatatlan bemutató is szerepelt a Hölgyklub divatnapjának programjában.
Nagykanizsa

Mellény- és ékszerkiállítás, húsvéti díszek és az elmaradhatatlan bemutató is szerepelt a Hölgyklub divatnapjának programjában. A szerdai eseményen Gyanó Szilvia néprajzos-főmuzeológus előadását is meghallgathatták a tagok a Honvéd Kaszinóban. 

A program alapötlete Sánta Gizellához köthető, az ő butikja biztosította a divatbemutató ruháit, a vállalkozást és a Hölgyklub rendezvényének támogatását is továbbvitte Gizella lánya, Klein Erika. Minden évben valami újdonsággal lepjük meg a vendégeket, hiszen a divat nemcsak a ruhákról szól – árulta el Büki Pálné, a Hölgyklub vezetője.

– A Honvéd Kaszinó hölgytársasága nagyon kreatív, tehát nemcsak, hogy vállalja, hogy mint a 20 éves manökenek, úgy vonuljunk a vörös szőnyegen, hanem minden évben kitalálnak valami újdonságot. Mert kérem a divat, az nemcsak azt jelenti, hogy új ruha, s divatos, különleges ruhát veszek fel, hanem lehet más is, például ma mi van. A nap tárgya a mellény, mert a mellény egy olyan ruhadarab, hogy van történelmi múltja – emelte ki Büki Pálné, a Hölgyklub vezetője.

A klubtagoknak felüdülést jelent egy ilyen esemény. Herman Józsefné is évek óta részt vesz a programon, és úgy érzi, ilyenkor egy kicsit megfiatalodik. A divat mindig fontos szerepet játszott az életében.

– Nagyjából mindig úgy öltöztem, de hát most már az embernek egyre kevesebb kell, de azért nem szerettem soha a régimódi ruhákat. Szóval mindig igyekezetem, hogy divatos is legyen, de a koromnak megfelelő legyen, mert azt mindig meg lehet azért választani – árulta el Herman Józsefné, a Hölgyklub tagja.

Öt másik idősügyi klub tagjai is képviselték a csoportjukat az eseményen – tette hozzá Büki Pálné. Mint mondta, örömmel fogadják a rendezvényeikre a vendégeket, hiszen számos lehetőségük van a Honvéd Kaszinó adottságai által.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu