+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Koncz Zsuzsa Nagykanizsán
2023. március 24. péntek 17:53
Koncz Zsuzsa Nagykanizsán
A csaknem kétórás fellépésen a legendás előadóművész legismertebb slágerei, valamint új dalai is felcsendültek.
Nagykanizsa

A HSMK-ban adott koncertet Koncz Zsuzsa csütörtök este. A csaknem kétórás fellépésen a legendás előadóművész legismertebb slágerei, valamint új dalai is felcsendültek.

A „Szabadnak születtél” koncertturné során az énekesnő egy négytagú zenekarral lép fel, Lengyelfi Miklós basszusgitáron, Tiba Sándor dobon, Maróti Zoltán gitáron kíséri Koncz Zsuzsát, Závodi Gábor pedig a billentyűs hangszereket szólaltatja meg. Utóbbi zenész 1999 óta áll munkakapcsolatban és barátságban az előadóművésszel, akinek lemezein zeneszerzőként, szövegíróként és producerként is közreműködik.  

– Készült egy lemez, az volt a címe, hogy „Miért hagytuk, hogy így legyen?” ami abból állt, hogy régi Koncz Zsuzsa dalokat, akkor ő újra is énekelte, - most jelent meg egy új lemeze, ahol újrahangszereltük, de nem énekelte újra, ez érdekesség - ezt együtt csináltuk, mert nagyon szerette a kiadó és a Zsuzsi is ezt a lemezt és azóta tart a munkakapcsolatunk – nyilatkozta Závodi Gábor zenész. 

Koncz Zsuzsa hat évtizede lépett az előadói pályára, ebben az időszakban összesen 44 lemeze jelent meg. A kanizsai fellépést azonban igyekezték úgy összeállítani, hogy ne csak a múltidézésről szóljon, hanem az előző években kiadott dalok is főszerepet kapjanak.

– Zsuzsi mindig igyekszik úgy összeállítani a műsort, hogy legyenek benne azok a dalok, amiket mindenki ismer, a régi dalok, ugyanakkor legyenek benne azok a dalok, amiket ő mostanában készített. Tehát ez ne legyen egy kimondottan retrokoncert, hiszen ő nem egy kimondottan retroelőadó, aki veszi magának a fáradtságot, hogy pár évente lemezt csinál, és ezeket a koncertjein tudja leginkább promótálni – tette hozzá Závodi Gábor. 

A koncertre megtelt a HSMK színházterme.

 

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu