+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Agykontroll
2023. március 20. hétfő 10:23
Agykontroll
Stresszkezelő és elmefejlesztő tanfolyam zajlik Nagykanizsán.
Nagykanizsa

Stresszkezelő és elmefejlesztő tanfolyam zajlik Nagykanizsán. Az agykontroll az ország több városában elérhető, dél-Zalában a HSMK ad otthont a foglalkozásoknak. A stressz, ha elhúzódik, az egészségünkre negatívan hat. Ha megtanuljuk az életben elkerülhetetlen stresszt kezelni, az egészségünket óvjuk – magyarázta Domján Andrea tanfolyamvezető.

– A gyakorlatok abban is segítenek bennünket, hogy ellazult állapotban jobban tudjunk hatni saját magunkra. Hogy megsegítsük a céljaink elérését azáltal, hogy nem csak tudatosan, hanem tudat alatt is átitatjuk egész testünket, lelkünket, minden egyes porcikánkat azzal a céllal, amit szeretnénk elérni. Például, szeretnénk tanulni? Szeretnénk jobb eredményeket elérni? Ezzel az ellazult állapottal, amit begyakorlunk itt a tanfolyamon, sokkal befogadóbbá válik az agy – mondta el Domján Andrea tanfolyamvezető.

Van például egy olyan célunk is, ami nagyon sok embert érint – tette hozzá a szakember. Ez arról szól, hogyan lehet az egészségünket és a boldogságunkat segítő szokásokat beépíteni az életünkbe.  

– A szokások automatizmusok tulajdonképpen. Ha az ember elkezdi mondjuk a dohányzást, akkor már olyan mélyre süpped, hogy az egész tudatalattink megszokja ezt, nagyon nehéz innen tudatosan kirángatni magunkat. Ha szeretnénk egészségesebb szokásokat bevezetni, mondjuk nagyon egyszerűen a tiszta levegő szokását bevezetni, akkor ezekkel a módszerekkel, ebben az ellazult állapotban, ezzel a tölcsérszerű befogadó állapotban meg tudjuk mondani az életünk különböző rétegeinek, hogy hogyan lehetne boldogabban élni – tette hozzá Domján Andrea.

Az agykontrollt oktatók szerint módszereik a mindennapos élet boldogabbá tételét szolgálják, legyen szó egy szenvedélybetegség leküzdéséről vagy az egészségesebb táplálkozásról. Domján Andrea azt tapasztalja, egyre többen keresik ezeket a lehetőségeket, hiszen folyamatosan nő a teher az embereken.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu