+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Zrínyis nyílt nap az Arénában
2023. január 31. kedd 13:18
Zrínyis nyílt nap az Arénában
Beiskolázási tájékoztatóval és sportbemutatókkal várta szombaton a Zrínyi-iskola az érdeklődőket a Kanizsa Arénába.
Nagykanizsa

Beiskolázási tájékoztatóval és sportbemutatókkal várta szombaton a Zrínyi-iskola az érdeklődőket a Kanizsa Arénába. A programnak kettős célja volt: a leendő elsősök mellett a jelenlegi zrínyis diákok szülei is beleshettek az intézményben folyó munkába. A közös bemelegítést követően a Zrínyi Miklós – Bolyai János Általános iskola igazgatója adott tájékoztatást a megjelenteknek.

– Egy nyílt napot szerveztünk a saját zrínyis szülőknek és ezzel egyidőben ezt a portfóliót, amivel foglalkozunk a mindennapok tekintetében, bemutatjuk a leendő első osztályos gyerekeknek, a mostani óvodásoknak. Ezt egy nagyon jó helyen tudjuk megrendezni, egyrészt, hogy mindenki egy kiváló rendezvényen tudjon részt venni, és egyszerre egy időben tudjuk bemutatni azt, amit a hétköznapokban végzünk – mondta el Faller Zoltán, a Zrínyi-székhelyintézmény igazgatója.

Iskolaválasztás előtt sokan vannak, akik több intézményben is tájékozódnak, de vannak olyan kisgyermekes szülők is – mint például Farkasné Felső Nikolett, aki célirányosan a Zrínyit választotta.

– Most leszünk elsősök, és nagyon fontos számomra, hogy a különböző sporteszközöket, sportlehetőségeket megismerjük. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy mindezt kipróbáljuk ezen az eseményen, itt a Kanizsa Arénában. Én is zrínyis voltam, és úgy gondolom, a Zrínyi mellett fogok dönteni – tette hozzá Farkasné Felső Nikolett.

Az érdeklődők számos bemutatót láthattak, a modern tánctól kezdve a focin át a kosárlabdáig széles volt a paletta. A Zrínyiben lesznek még klasszikus nyílt napok és nyílt tanítási órák is.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu