+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Őszi bajnokok
2022. november 25. péntek 17:00
Őszi bajnokok
Az éllovas gárda korábban élcsapatnak számított a harmadosztályban, a mostani céljuk az, hogy tavasszal megnyerjék a bajnoki címet.
Szepetnek

A Szepetnek SE csapata telel az élen a Zala megyei női labdarúgó-bajnokságban. Az éllovas gárda korábban élcsapatnak számított a harmadosztályban, a mostani céljuk az, hogy tavasszal megnyerjék a bajnoki címet.

Nem fogalmaztak meg konkrét célokat a szepetneki gárdánál a szezonrajtot megelőzően, a tervek között a folyamatos fejlődés és a játékban való javulás szerepelt. Csordás Róbert vezetőedző szerint viszont „evés közben jön meg az étvágy”, így a pozíciójukat szeretnék megtartani. Arról, hogy siker esetén megpróbálkoznak-e magasabb osztályban is szerepelni, később születhet döntés.  

– Most a célunk egyértelmű, hiszen úgy gondolom, hogy megéreztük a győzelem ízét és amikor az ember meg egy csapat megérzi a vérszagot, akkor már csak egy cél lehet, hogy megnyerjük ezt a bajnokságot. Persze ha nem nyerjük meg, akkor sem történik semmi különös, de mindenképpen dobogón szeretnénk végezni – nyilatkozta Csordás Róbert, a gárda vezetőedzője. 

A keretet több fiatal játékossal is megerősítették. A gárda egyik kulcsemberének számít Ködmön Kinga, aki viszont már 2015 óta erősíti a szepetnekieket. A csatár jelenleg vezeti a megyei első osztály góllövőlistáját és jó esélye van arra, hogy saját egyéni rekordját – ami 25 gól egy szezonban – megdöntse.

– Összességében tizennégy gólt sikerült szereznem nyolc meccs alatt. Igazából a nehezebb mérkőzéseken szerzett góljaim azok, amelyek fontosak. Több meccsen is voltak hiányzóink, de szerencsére ezeken sikerült betalálnom és így a csapatot is tudtam segíteni – mondta el Ködmön Kinga, csapatkapitány.

A szepetneki hölgyek mérlege nyolc fordulót követően hat győzelem, egy döntetlen és egy vereség, legnagyobb riválisuknak a zalaegerszegi Police Ola-LSK számít. A két együttes 0-0-s döntetlent játszott egymással az utolsó őszi fordulóban. A csapatot nem kerülték el a sérülések, de a szakvezetésnek sikerült jól alkalmazkodnia a kényszerhelyzetekhez. 

– Jelenleg középpályás vagyok, de a sérülések miatt több poszton is játszom. Úgy gondolom, hogy az újak miatt elég jól tudjuk forgatni a csapatot, több poszton is tudunk cserélni – árulta el Lang Ivett, a Szepetnek SE játékosa.

A Szepetnek előnye három pont a Police előtt a szünetet megelőzően. A Zala megyei pontvadászat a tervek szerint áprilisban folytatódik.   

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu