+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Őszi- téli divat
2022. november 24. csütörtök 17:12
Őszi- téli divat
Az őszi és téli divat évről évre egyre színesebben alakul, de a trendek mellett a minőség, és a vastagság is előnyt jelenthet a ruháknál.
Nagykanizsa

Az őszi és téli divat évről évre egyre színesebben alakul, de a trendek mellett a minőség, és a vastagság is előnyt jelenthet a ruháknál. Az árak nagymértékben emelkedtek ebben a szférában is, hiszen a külföldről érkező termékeket egyre nagyobb költségekkel szállítják.

Az őszi és téli divat jellegzetessége, hogy egy hétköznapi viselet is eltér egy alkalomhoz illő szettől. A mostani helyzetben a gázár emelkedése miatt, valamit a hűvösebb idő megjelenésével egyre többen a kötött termékeket keresik a ruhaüzletekben, legyen ez poncsó, pulóver vagy bélelt nadrág, amik mindenféle színben és fazonban megtalálhatóak.

–Színben majdnem minden divat, most, ugye régebben az volt a tendencia, hogy a fekete és a barna, ugye ez most jó hír, hogy nem csak ez a két szín divat, hanem a kékek a zöldek, a bézseknek az árnyalata, a pinknek a fuksziának, a lilának, tehát ez a lila a püspök lila  ezek most nagyon nagyon előtérbe kerültek.  És még a tűrkiszes színek. Úgyhogy tényleg a színskálának minden színe megtalálható– árulta el Csányi Csilla a Diva Fashion tulajdonosa.

Az ünnepek közeledtével előtérbe kerülnek az alkalmi ruhák és kiegészítők is, ahol fontos szerepet kap a minőség. Csányi Csilla szerint a nívósabb termékeket még a jelen helyzetben is hajlandóak megfizetni a vásárlók.   

–Tehát egy multinál nem találnak megfelelő minőségű terméket. Nem tudják őket ott úgy kiszolgálni, nem tudnak ott globálisan úgy vásárolni, tehát, hogy szettben, egybe nadrág, felső, kabát esetleg cipő vagy még ugye hozzá kiegészítők, ami az én heppem, mert én nagyon szeretem őket, mert nagyon öltöztetnek. és úgy gondolom, hogy itt a vásárlók megkapják ezt a segítséget, ami szerintem mindenhol elvárható lenne, de itt azért figyelünk a vásárlókra – tette hozzá Csányi Csilla.

Csányi Csilla kitért rá, hogy minden korosztály szeretne csinosan és melegen öltözni ezekben a hónapokban is, a téli ruhák választéka pedig folyamatosan növekszik az üzletekben, webáruházakban. 

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.06

VÁLSÁG A gyógyszeripart sem kímélik a gazdasági nehézségek

MEGJÖTT A MIKULÁS A könyvtárban és a Rozgonyi-iskolában is járt a nagyszakállú

GYŐZTES RANGADÓ Fontos meccset nyertek, továbbra is veretlenek a kézisek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu