+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Gólya- és Szeniorbál
2022. november 21. hétfő 13:45
Gólya- és Szeniorbál
A szervezők legnagyobb örömére a gólyák mellett a szeniorok is visszatértek a "fészekbe".
Nagykanizsa

Pénteken tartotta a PEN – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ a hagyományos Gólya- és Szeniorbálját. A rendezvénynek – csakúgy, mint tavaly – a Halis István Városi Könyvtár biztosította a helyszínt.

A bál egy olyan hagyományos programja a kanizsai egyetemnek, amely kiemelt jelentőségű. Először a gólyáké volt, majd kiegészült a szeniorokkal, hiszen az intézmény szoros kapcsolatot ápol egykori hallgatóival. De az este elsősorban a gólyákról szólt. - Ez az este rólatok szól, ma este fogjátok megtudni, milyen az, hogy egyetemisták vagytok, és hivatalosan is bekerültök a kanizsai kis családba. Akiknek másik tagja a szeniorok, titeket is szeretettel köszöntelek, és nagyon örülök, hogy ti is mindig visszataláltok a kis fészketekbe – mondta Kóti Luca, a PEN – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ HÖK elnöke.

A hallgatói önkormányzatnak hatalmas szerepe volt abban, hogy a program megvalósulhasson – a szervezet egész kis csapata dolgozott azon, hogy a hagyományos rendezvény a megszokott nívón fogadja a résztvevőket – hangsúlyozta Kaszás Nikoletta, a kanizsai intézmény igazgatója. - Nagyon hálásak vagyunk a hallgatói önkormányzatnak és segítőinek abban, hogy azokat a fajta hagyományokat, amiket most már 22 éve ápolgatunk, dédelgetünk itt Nagykanizsán, amióta az egyetem létezik, azóta ezeket tudjuk tovább vinni. Nyilván mindig változtatnunk kell, haladnunk kell, és optimálisabb verziót keresni az adott körülményekhez. De vannak olyan dolgaink, rendezvényeink, amiket mindig ugyanúgy, ugyanabban a formában vagy legalábbis nagyon hasonlóan próbálunk elmondani – fogalmazott a megnyitón Kaszás nikoletta, a PEN – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ igazgatója. Az egyetem hagyományához hozzátartozik, hogy az ünnepi köszöntőket követően a nyitótánccal vette kezdetét a mulatság.

Galéria
további friss hírek
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
06
dec.
08:01
1
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.05

DEMONSTÁCIÓ - Nem engednek a pedagógusok, kiálltak az elbocsájtott fővárosi kollégáik mellett

ADVENT - Pénteken és szombaton is népszerű volt a civil Adventi Forgatag

GYŐZTES RANGADÓ ÉS ŐSZI BRONZ - Hátrányból fordítva verte a Kaposvárt az FC Nagykanizsa

KANIZSA LEG, LEG, LEGJOBBJA 2022 - A többszörös bajnok, Busa Ferenc nyerte az internetes játékot

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu