+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Ismét kiütéses győzelmet aratott az FC Nagykanizsa
2022. november 14. hétfő 13:50
Ismét kiütéses győzelmet aratott az FC Nagykanizsa
Gombos Zsolt együttese a 16. fordulóban Fehérváron nyert 5-0-ra, vasárnap pedig hazai környezetben 7-2-re múlta felül a Komáromot.
Nagykanizsa

Ismét kiütéses győzelmet aratott az FC Nagykanizsa. Gombos Zsolt együttese a 16. fordulóban Fehérváron nyert 5-0-ra, vasárnap pedig hazai környezetben 7-2-re múlta felül a Komáromot. A kanizsaiak részéről Szabó Patrik és a csereként beálló János Norbert is duplázott, de betalált még Kondor, Kovalovszky, valamint Szanyi Krisztián. A piros-kékek így jó formában várják a listavezető Tatabánya elleni rangadót.

A legutóbbi hazai bajnokin 31 másodperc, míg vasárnap két és fél perc kellett a kanizsai vezető gólhoz, ezúttal Szabó Patrik volt eredményes. Ezt követően is támadásban maradtak a hazaiak, Szökrönyös is könnyen gólt szerezhetett volna, de ziccerben hibázott. Alig-alig jött át a félpályán a Komárom, a 19. percben Sandal azonban egyenlíteni tudott.

A bekapott gól nem fogta meg a Kanizsát, továbbra is érezni lehetett az erőnlétbeli különbséget a két együttes között. A piros-kékek nyomása a 24. percben érett ismét góllá, amikor Józsa labdaszerzése után Kovalovszki bátran hozta fel a játékszert, majd kilőtte a jobb alsót. A 41. minutumban úgy tűnt, eldönti a találkozót a Kanizsa, hiszen Kovalovszki beadása némi szerencsével eljutott Szanyihoz, aki nem hibázott, és megszerezte első gólját kanizsai mezben.

Nem adta magát olcsón a komáromi gárda, hiszen a második játékrész első perceiben a két kanizsai belső védő hozott össze egy büntetőt. Ezt Sandal értékesítette, megszerezve második gólját. Mielőtt vérszemet kaptak volna a vendégek, Kondor fejelt újabb hazai gólt, pontot téve végérvényesen a meccs érdemi kérdéseire.

A hazai henger János Norbert beállásával indult be igazán. A támadó Kováccsal játszott össze a középpálya közepén, majd egyedül rohant végig, és lőtte el a labdát Bánfalvi mellett.l Szintén egy a bal szélen végigvitt, szép akció után volt eredményes Szabó Patrik, aki védő létére már másodszor duplázott a szezonban. Az utolsó döfés János Norberttől érkezett, aki ismét Kovácstól kapott jó labdát, és az akció végén meglőtte csapata hetedik gólját.

A vendégek szakvezetője, László Péter szerint ezúttal minden olyan hibát elkövettek, ami nem volt jellemző rájuk a korábbi fordulókban. Említette, hogy nem volt egyszerű a szezon felépítése, hiszen a megyei bajnokságra készültek, ennek ellenére úgy érezte, ha a negyedik kanizsai gólnál kivédekezik a szögletet, akkor megszoríthatták volna a dél-zalaiakat. – 3-2-nél éreztem azt, hogy ha azt a szögletet kivédekezzük, ami nagyon fontos lett volna, hiszen tudtuk, hogy a Nagykanizsa jól rúgja a szögleteket, jól érkeznek és magas játékosaik vannak. Gyakoroltuk is, s eddig szögletből nem kaptunk gólt, most sikerült. Szóval ezért mondom, ezen a mérkőzésen mindent megkaptunk, amit eddig nem. Ennél a szituációnál éreztem, ha kivédekezzük, lehet esélyünk, hiszen aki látta a meccset tudja, hogy 2-3 százszázalékos helyzetünk nekünk is volt a mérkőzés folyamán –mondta el László Péter, a komárom VSE technikai vezetője.

A győzelem után már koncentrálhat a Tatabánya elleni mérkőzésre az FC Nagykanizsa. A csapat a legutóbbi két meccsen 12 gólt lőtt és csak kettőt kapott, így kiváló formában van. Az azonban nem könnyíti meg Gombos Zsolt dolgát, hogy a vasárnapi bajnokin Pleszkán és Kovalovszki is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. – Vége van a meccsnek, behúztuk hála Istennek. Most már a Tatabányával kell foglalkozni. Csak ezzel. A sérültekre visszatérve: nagyon sajnálom őket, kulcsjátékosokról van szó, de nézzük a másik oldalát. Nagy a keretünk, a Tatabánya ellen valószínűleg másoknak kell helyettesíteni a két játékost. Meglátjuk…–fogalmazott Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. A listavezető, Tatabánya elleni rangadót a válogatott Görögország elleni meccse miatt szombaton rendezik, 13 órakor a Grosics Gyula Stadionban. A két csapatot mindössze négy pont választja el egymástól a tabellán.

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.06

VÁLSÁG A gyógyszeripart sem kímélik a gazdasági nehézségek

MEGJÖTT A MIKULÁS A könyvtárban és a Rozgonyi-iskolában is járt a nagyszakállú

GYŐZTES RANGADÓ Fontos meccset nyertek, továbbra is veretlenek a kézisek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu