+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Hétből hét
2022. november 8. kedd 16:44
Hétből hét
Hetedik mérkőzését is megnyerte az NB II Dél-nyugati csoportjában a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
Nagykanizsa

Hetedik mérkőzését is megnyerte az NB II Dél-Nyugati csoportjában a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata. Csalló Ádám tanítványai a Kiskőrösi KSK ellen két góllal vezettek a szünetben és végül 38-27 arányban diadalmaskodtak.

Kötelező volt a győzelem a nagykanizsaiaknak a tabella tizedik helyén álló ellenféllel szemben. Csalló Ádám vezetőedző igyekezett pihentetni a kulcsembereit, így Szabó Gergely és Füstös Attila csak egy félidőt játszottak, a kapuban pedig Szólák Dávid kezdett Szabó Martin helyett. A hazaiak az első percekben háromgólos előnyre tettek szert, de az ellenfél hamar talpra állt és negyedórát követően 7-7 volt az állás. A címvédő dél-zalaiak nehezen vették át az irányítást az első játékrészben, de 17-15-ös vezetésük papírformának számított. Fordulást követően aztán egyre inkább kiütközött a tudásbéli különbség és a Tungsram fokozatosan növelni tudta a különbséget. A meccs lényegében a 45. minutumra el is dőlt, ekkor már hat gól volt a differencia az együttesek közül. Az utolsó percekben már csak az eredmény volt a kérdés, a kanizsai kézilabdázók végül 38-27-re győztek. A hazai tréner az eredménnyel elégedett, de úgy fogalmazott, hogy a következő találkozókon szorosabb küzdelem vár a játékosaira.

-Nem volt motivált a társaság, álmosan kezdtük a mérkőzést. Végül mindenki játszott, aki eddig kevesebbet játszott, ők most több lehetőséget kaptak, sérülés szerencsére nem történt úgyhogy készülünk a következő mérkőzésre- fogalmazott Csalló Ádám, a Tungsram SE Nagykanizsa vezetőedzője.

A hazai csapat legeredményesebb játékosa Kovacsics Ferenc volt hét góllal, Csordás Marcell hatszor vette be az ellenfél kapuját, Szabó Gergely, Füstös Attila, Péter Barnabás és Balogh Péter pedig egyaránt öt találattal zárt. A szezon elején Nagykanizsára igazoló Csordás  - aki jelenleg vezeti a házi góllövőlistát - igyekezett reálisan értékelni a találkozót, amelyre egy állomásként tekintett a bajnoki cím felé vezető úton.  

-Úgy gondolom, hogy mint védekezésben, mint támadásban gyengén kezdtünk. Az első félidőben kicsit fáradtak voltunk, de a második félidő úgy gondolom, hogy lendülettel rájuk mentünk és sikerült egy nagy különbséget kialakítanunk- vélekedett Csordás Marcell, a Tungsram SE Nagykanizsa kézilabdázója.

Győzelmével a Tungsram SE Nagykanizsa hét forduló után is százszázalékos és tovább folytatta tavaly augusztus óta tartó győzelmi szériáját. A kanizsaiak szombaton Kalocsán lépnek pályára, majd november 26-án hazai pályán fogadják a Mecseknádasdot.

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:30
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.05

DEMONSTÁCIÓ - Nem engednek a pedagógusok, kiálltak az elbocsájtott fővárosi kollégáik mellett

ADVENT - Pénteken és szombaton is népszerű volt a civil Adventi Forgatag

GYŐZTES RANGADÓ ÉS ŐSZI BRONZ - Hátrányból fordítva verte a Kaposvárt az FC Nagykanizsa

KANIZSA LEG, LEG, LEGJOBBJA 2022 - A többszörös bajnok, Busa Ferenc nyerte az internetes játékot

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu