+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Klubhelyiség-átadó Murakeresztúron
2022. november 7. hétfő 16:44
Klubhelyiség-átadó Murakeresztúron
A klubhelyiség mellett kicserélték a tetőt, valamint iroda, új zuhanyzó és mosdó is készült. A munkálatokat TAO-támogatásból és önerőből valósították meg, de a helyiek összefogása is jelentős segítségnek számított.
Murakeresztúr

Átadták Murakeresztúron a  futballöltöző feletti klubtermet. A klubhelyiség mellett kicserélték a tetőt, valamint iroda, új zuhanyzó és mosdó is készült. A munkálatokat TAO-támogatásból és önerőből valósították meg, de a helyiek összefogása is jelentős segítségnek számított.

A Zalaszentiván elleni mérkőzésen kikapott a házigazda csapat, ennek ellenére nem keseredtek el a focisták, hiszen lehetőségük volt az új klubhelyiségük átvételére. Nagy változások történtek az öltöző épületében, hiszen beépítették a teljes tetőteret. A település polgármestere elmondta, a helyi vállalkozók segítsége mindig felbecsülhetetlen és örülnek a közösség szoros összetartásának.

–Későn sikerült megvalósítani, mert nehezen tudtuk feltölteni a támogatási rendszerbe a támogatásokat lehívni, és ezért most tudtuk megvalósítani. A nagyrésze elkészült már június végére, de voltak még ilyen apróbb simítások, radiátorokat kellett felszerelni, és hasonló ilyen kisebb munkálatok. Ezért most az őszi szezon utolsó mérkőzésével terveztük az átadót –nyilatkozta Polgár Róbert, Murakeresztúr polgármestere.

Az egyesület vezetőedzője Visnovics László is nagyon várta már a csapattal együtt, hogy az új klubhelyiség elkészüljön. 

– Ezt már szerintem mindenki várta a csapaton belül, hisz az étkezések a mérkőzés után, szabadba szoktuk megoldani ott a féltető alatt. Tehát ez a klubhelyiség nagyon hiányzott, főleg azóta, hogy az edzőterem elkészült, ugye régen az volt a klubtermünk. És akkor a polgármester úrral is, aki egyben az egyesületünk elnöke is, úgy döntöttünk, hogy a tetőteret beépítjük és ott lesz egy szép klubterem, amint láttátok, szépen el is készült – mondta el stábunknak Visnovics László, a murakeresztúri csapat vezetőedzője.

A murakeresztúri csapat a gárda szurkolóival és az utánpótlás-korosztállyal nagy örömmel vette birtokba a felső szintet, ahol egy agapéval kedveskedtek a megjelent vendégeknek. Az egyesület hosszútávú tervei között szerepel, hogy az idelátogató turistáknak szálláshelyet  biztosítsanak az új épületrészben.

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.06

VÁLSÁG A gyógyszeripart sem kímélik a gazdasági nehézségek

MEGJÖTT A MIKULÁS A könyvtárban és a Rozgonyi-iskolában is járt a nagyszakállú

GYŐZTES RANGADÓ Fontos meccset nyertek, továbbra is veretlenek a kézisek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu