+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Báloztak a hölgyek
2022. november 7. hétfő 16:38
Báloztak a hölgyek
A szezon elkezdődött, ezt fémjelezte a Honvéd Kaszinóban húsz éve otthonra találó csapat is, számos támogató kíséretében.
Nagykanizsa

Báloztak a hölgyek – ám előtte még bemutatták azokat a ruhákat is, amelyekre büszkén tekintenek az elmúlt évtizedekből. A szezon elkezdődött, ezt fémjelezte a Honvéd Kaszinóban  húsz éve otthonra találó csapat is, számos támogató kíséretében.

2002. november 2-án alapították meg a Honvéd Kaszinó Hölgyklubját, így jubileumot is ünnepelt a csapat. Büki Pálné klubvezető elmondta: minden alkalommal meghallgatja a klubtársak ötleteit, a báli ruhákból álló tárlat szintén egy tagtársnak köszönhetően jött létre.

– Annyira szeretünk bálozni! Ma is bálozunk. mi lenne, ha báli ruhákat állítanánk ki? Rögtön megkérdeztem, hogy van nekünk annyi? Ennek a sokszorosa! Mert mi olyan korban vagyunk, - amikor mi 20, 30 évesek voltunk, akkor indult be Kanizsán a báli élet. Csak egy olyat mondok, hogy Rózsakert, aztán, aki itt most zenél nekünk, a Tábori Imre, nekem meg a férjemnek húzta a talpalávalót a Centál Étteremeben – emlékezett vissza Büki Pálné, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának vezetője.

A Hölgyklub tagjai is nagy lelkesedéssel álltak a kiállítás mellé, az évente két alkalommal megrendezett bál előtt pedig szokás szerint óriási volt a készülődés – árulta el Mátyás Veronika.

– Az legyen hosszú, az a ruha általában. Legyen flitteres, tehát legyen alkalmi. Nem egy utcai pulóverbe jövünk egy bálba, hanem mindig csinosan kiöltözünk – fogalmazott Mátyás Veronika klubtag. 

Az időszakos kiállítást megtekintették a tagok és a pártolók is, utána pedig a Hölgyklub báljától volt hangos a Honvéd Kaszinó.

 

 

 

Galéria
további friss hírek
06
dec.
16:59
4
Nagykanizsa
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában.
Adventi koncertet adott szombat délután a Nagyrécsei Ritmus Kórus a Teleki utcai idősek otthonában. A repertoárban a várakozáshoz kapcsolódó, karácsonyi énekek mellett versek és könnyűzenei szólamok is helyet..tovább olvasom
06
dec.
16:43
4
Nagykanizsa
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek.
Nagy sikere volt a Nagykanizsai Fúvószenekar vasárnapi koncertjeinek. A pozitív fogadtatást jól jelzi, hogy a Mikulásisssimot két időpontban is előadták a Hevesi Sándor Művelődési Központban.   Az adventi időszak egyik..tovább olvasom
06
dec.
15:13
4
Nagykanizsa
Négy góllal legyőzte a második helyezett Csömör KSK-t az NB II. Dél-nyugati csoportjának szombati játéknapján a Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabdacsapata.
06
dec.
14:44
4
Nagykanizsa
Nyugtatók, altatók, vérnyomáscsökkentők, gyermekek lázcsillapítására alkalmazott gyógyszerek - ezen típusú termékekből van jelenleg átmeneti készlethiány a gyógyszertárakban.
06
dec.
14:27
4
Nagykanizsa
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az..tovább olvasom
06
dec.
14:02
4
Nagykanizsa
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak.
Könyvtárpedagógiai foglalkozásokat tartanak a városi bibliotéka szakemberei az alsó tagozatos rozognyisoknak. Legutóbb, pénteken a 4/B-sek vettek részt az interaktív programon, amely során az örömolvasás..tovább olvasom
06
dec.
13:52
4
Nagykanizsa
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola.
Az adventi várakozás idejére időzítette első beiskolázási programját a Rozgonyi-iskola. A leendő elsősöket és szüleiket hétfő este várták az intézménybe zenés, mesés műsorral, na és persze a..tovább olvasom
06
dec.
13:38
4
Nagykanizsa
Adománygyűjtést szervez a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat a NESZI-vel a Családsegítővel és a Vöröskereszttel összefogva.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:30
20:00
Híradó
20:15
Aktuális - Hargita
20:45
TUNGSRAM - Csömör NBII. Férfi kézilabda mérkőzés felvételről
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:15
Lapozó
híradó 2022.12.06

VÁLSÁG A gyógyszeripart sem kímélik a gazdasági nehézségek

MEGJÖTT A MIKULÁS A könyvtárban és a Rozgonyi-iskolában is járt a nagyszakállú

GYŐZTES RANGADÓ Fontos meccset nyertek, továbbra is veretlenek a kézisek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu