+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Halloween party a HEMO-ban
2022. november 2. szerda 18:20
Halloween party a HEMO-ban
Rendhagyó programmal készült a diákjainak a Kanizsai Fiatalok Közössége.
Nagykanizsa

Rendhagyó programmal készült a diákjainak a Kanizsai Fiatalok Közössége. Halloween alkalmából a tánccsoportjuknak egy rettegés laboratóriuma elnevezésű tánc workshoppal, míg a színjátszó kör tagjainak, egy gyilkosság tematikájú szabaduló szobás játékkal kedveskedtek a csoport vezetői.

Azzal az indokkal valósították meg a programot a szervezők, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, valamit, hogy jobban megismerjék egymást a közös program során- világított rá az egyesült vezetője Szollár- Nikolics Zsanna.

–Jelenleg 55 gyerkőccel vagyunk most bent, és tartottunk már ilyet tavaly. Tavaly volt halloweenpartynk, szintén nagy sikerrel, illetve egy farsangi partyt is tartottunk a gyerekeknek és valahol már ők ezt így várták is és mondogatták október elején, hogy úgye akkor, akkor megint lesz. Úgyhogy igazából lehetőség nem volt arra, hogy ne legyen– emelte ki Szollár-Nikolics Zsanna, a Kanizsai Fiatalok Közösségének elnöke.

A vezetőség öt fő bevonásával állította össze a különböző feladatokat. A gyerekek idén is nagy létszámmal és annál nagyobb lelkesedéssel várták a programot, amelyre már nyár óta készültek.

– A színjátszósóknak, pedig egy ilyen szabaduló szoba jellegű mordors storyt hoztunk, amit a teljes Honvéd Kaszinó területén fognak majd játszani. A táncosoknak egy másfél órás táncoktatás lesz, ahol isten igazából egy előre legyártot koreográfiát fognak megtanulnia, amibe csempésztünk formai elemeket, de inkább sorokból áll és így, halloweenhoz kapcsolódik. A színjátszósók, mindeközben ugye ez a szabaduló szobát fogják úgymond megoldani – tudtuk meg Fási Barnabástól, a Kanizsai Fiatalok Közösségének alelnökétől.

A két program befejezése keresztezte egymást. Az eseményt egy batyus buli és egy jelmezverseny zárta le késő este.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:10
Mise/Istentisztelet
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu