+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Évzáró gála
2022. május 23. hétfő 13:05
Évzáró gála
Megtartotta évzáró gáláját a Kanizsai Fiatalok Közössége szombat este a Honvéd Kaszinóban.
Nagykanizsa

Megtartotta évzáró gáláját a Kanizsai Fiatalok Közössége szombat este a Honvéd Kaszinóban. A csoport a Valahol Európában című musicalt mutatta be a létesítmény tükörtermében. A kétfelvonásos darab során összesen 51 szereplő lépett a színpadra.

A fiatalok az összes előadás és verseny közül erre a fellépésre készültek a legtöbbet az évben. A kétórás produkcióra rengetegen voltak kíváncsiak.

– Az évünk nagy része ezzel a darabbal telt. Bemutattunk egy másik, egész estés karácsonyi darabot, azzal is sokat dolgoztunk, illetve a Helikonon is megmérettettük magunkat, ahonnan a színjátszókör ezüst minősítést hozott haza és egy színészi különdíjat. Azt gondolom, hogy nagyon-nagyon sokat dolgozott a csapat és nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre. Rengeteg versenyeredményünk van, ebben az évben több mint ötven előadáson vettünk részt a színjátszókörre, ebben vers, ének és színdarab-bemutatók voltak – nyilatkozta Szollár-Nikolics Zsanna a Kanizsai Fiatalok Közössége csoport elnöke.

A csoporttagok szerint teljesen új élmény volt egy ilyen hosszú és nehéz darabot megtanulni, de a tapasztalat és a próbák jó hangulata miatt megérte a belefektetett munka.

– A szerepem egy kicsit nehéz volt az elején, én Suhancot játszom, az egyik főszereplőt, aki elhiteti mindenkivel, hogy fiú és a végén kiderül, hogy igazából egy lány. Egy szerelmi szál is kibontakozik a darabban, ami szintén egy kicsit döcögősen indult, de aztán abba is beleszoktunk. Alapból egy anyafigura vagyok a kicsi Kuksinak, aki a darabnak az egyik főszereplője – árulta el Molnár Bernadett Bianka.

A diákszínpad nyárra táborozást tervez, a jövő évet pedig valószínűleg csoportokra bontva kezdik el az egyre növekvő taglétszám miatt.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KÖZGYŰLÉSRŐL
26
máj.
17:00
1
Nagykanizsa
TALÁLKOZÁS VÉGVÁRI ÁDÁMMAL
26
máj.
14:53
4
Nagykanizsa
Angol nyelvű nyári egyetemi programot rendeztek csütörtök délután a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban.
26
máj.
14:50
4
Nagykanizsa
A II. világháború utáni magyar-jugoszláv kapcsolatokról és hírszerzésről szóló könyvet mutattak be szerda délután a Honvéd Kaszinóban.
26
máj.
14:46
4
Nagykanizsa
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes..tovább olvasom
26
máj.
14:02
4
Nagykanizsa
Lovkó Csaba tanítványai 92-84-re verték a CVSE Vulkán-Fürdőt a Kanizsa Arénában.
Győzelemmel zárta az NB II Nyugati csoportjának 2022/23-as idényét a Kanizsa KK férfi kosárlabdacsapata. Lovkó Csaba tanítványai – akik már korábban bebiztosították harmadik helyüket a tabellán –..tovább olvasom
26
máj.
12:46
4
Nagykanizsa
A hétfői tanácskozás zárt ülésén 15 százalékos béremelést és négy havi jutalmat szavaztak meg az önkormányzati cégek vezetőinek.
26
máj.
12:43
4
Nagykanizsa
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait.
Tusrajzok, akvarellek, szekkók díszítik szerdától a nagykanizsai református templom falait. A művek egy nagykanizsai kötődésű festőművész első kanizsai kiállítására invitálják az érdeklődőket. Szente..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
19:10
Székely gazda
19:40
Info blokk, benne Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
19:50
Sztárportré
20:20
Közösségi magány
20:45
Ökoportrék - Labanc, Ökoportrék Breuer
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:00
Lapozó
híradó 2023.05.26

KÖZGYŰLÉSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Szabó Szilárd testvére, a fizetésemelések és a parkolóépítések is szóba kerültek az ÉVE értékelőjén

FŐSZEREPBEN A MEGÚJULÓ ENERGIÁK - Nemzetközi nyári egyetemi programot tartott a PEN

GYŐZTES ZÁRÁS - Magabiztos játékkal búcsúztatta a szezont a kanizsai kosárcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu