Győzelemmel hangoltak a csoport egyik legnagyobb rangadójára

facebook megosztás

Újabb sikert könyvelhetett el az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-együttese a Nyugati csoport aktuális – egyben hétközi – fordulójában, hiszen a 28. kör programjában 2-1-re győzték le az Olajbányász-stadionban az ETO Akadémia legénységét.

FC Nagykanizsa (3.) - ETO Akadémia (12.) 2-1 (1-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 28. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Holczbauer (Keszthelyi, Blum). G.: Szökrönyös D. (7.), Lőrincz (66.), illetve Sipőcz (9.)

FC Nagykanizsa: Borsi – Szabó P., Szanyi (Kretz, 87.), Kovalovszki, Varga D. (Józsa, 72.), Szilágyi A., Bence, Godzsajev (János, 62.), Szökrönyös D., Kondor (Török, 87.), Lőrincz (Sági M., 87.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

A játéknapok számából is mozgalmas időszak közepén a kanizsai NB III-as labdarúgók szerda délután a győri utánpótlás egységét fogadták és a meccsnek külön jelentőséget adott, hogy vasárnap 16 órától a dél-zalaiak a jelenleg is második Practical VLS Veszprémet látják vendégül. Az ETO Akadémia csak a hazaiak első góljára tudott válaszolni, így 2-1-re nyert a Kanizsa, s eközben a VLS a Zsámbékot győzte le 1-0-ra. A tabellán a nagykanizsai és a veszprémi együttes között négy pont a távolság, viszont így is a tavasz egyik legnagyobb rangadója következhet a Bányász-pályán a hét utolsó napján.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.