Szomszédvári rangadó, ami akár a futball ünnepe is lehet

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Kaposvári Rákóczi FC otthonában kezdi meg a 2022-2023-as idényét, július 31-én, vasárnap 19 órától a cukorgyári gödörben sorra kerülő bajnokin minden bizonnyal érdekes és izgalmas találkozó vár a kanizsaiakra.

Nem titok, az FCN háza táján kimondottan nagy volt a játékos-mozgás a nyári árigazolási időszakban és egyöntetű a vélemény: az egyes posztokat tekintve éles versenyhelyzet körvonalazódik, s ezzel alighanem a csapat, s így talán a klub szurkolói is csak nyerhetnek.


Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője kimondottan örül az esti mérkőzésnek az NB III nyitányán

Fotó: Horváth István

- S rögtön hadd nyissak azzal, hogy sérültünk, eltiltottunk nincs, sőt, a aki maródi volt úgymond, azok a játékosok is visszajövőben van, vannak – fogalmazott Gombos Zsolt, a kanizsaiak vezetőedzője. - A kaposvári találkozó apropóján esélyekről azért nem beszélnék, mert a bajnokság most indul, ők is, valamint mi is átalakuláson estünk át. Azt elmondhatom, hogy láttuk persze a zöld-fehérek egyik előkészületi találkozóját a Dunaújváros ellen, ugyanakkor hozzájuk még azt követően csatlakoztak új labdarúgók, annyit viszont tudunk, hogy ők látták a mi utolsó felkészülési meccsünket. Hogy aztán villanyfényes meccsről is beszélhetünk részben? Nézzék, annak idején mondjuk a kecskeméti szakmai stábbal akadt, hogy mi kértük este hetesre egy-egy mérkőzés kezdési időpontját. Úgy gondolom, azok a játékosok, akik nálunk vannak, labdarúgóknak vallják magukat, illetve futballistákká is szeretnének válni, s nekik egy ilyen alkalom, no és azt is tegyük hozzá, hogy éppen egy kaposvári szintű létesítményben, valódi ünnepet fog jelenteni. Mikor, ha nem ilyen találkozón szeretnék kihozni magukból a maximumot, s meg is élik egy ilyen alkalomnak minden pillanatát, mely bízunk benne, hogy jó eredménnyel is jár majd.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.