Győzelemmel rajtoltak a bajnokságban

facebook megosztás

Rögtön a labdarúgó NB III rajtján fontos három pontot szerzett az FC Nagykanizsa együttese, Gombos Zsolt együttese szomszédvári rangadó keretében Kaposvárról hozta el a három pontot, így készülve a ZTE FC II-vel szembeni – egyik - megyei rangadójára, melyet szerdán rendeznek a dél-zalai városban.

Kaposvári Rákóczi FC (15.) – FC Nagykanizsa (8.) 0-1 (0-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 1. forduló. Kaposvár, 400 néző. Vezette: Szommer (Illés T., Szalai D.). G.: Kondor (86. - 11-esből)

FC Nagykanizsa: Borsi – Szabó P., Kovalovszki, Kószás, Varga D. - János (Bence), Godzsajev (Béli M.), Szilágyi A. - Kondor (Szanyi), Pleszkán (Kovács Gy.), Lőrincz (Szökrönyös D.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.


Kondor Kristóf (fehér szerelésben) időnként még az elérhetetlennek tűnő labdák nyomába is ered, ezúttal Kaposváron végül egy büntetőt értékesített

Fotó: PL

A mérkőzésnek két-két alkalommal is volt olyan szakasza, amikor megélénkülve az elmúlt szezon óta alaposan átalakult felek eldönthették volna a maguk javára a találkozót, a meccs hajrájában azonban az éppen Kaposvárról érkező Kondor Kristóf büntetője döntött el, hogy a pontok az FC Nagykanizsához kerülnek. Az első forduló érdekessége, hogy hazai győzelem a kilenc összecsapáson egy született, sőt, hétszer a vendégegyüttesek győztek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.