Szép idényzáróra készülnek

facebook megosztás

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában is a szezonzáró forduló következik, s ennek programjában az FC Nagykanizsa vasárnap 17 órától az Olajbányász-stadionban a Puskás Akadémia FC II legénységét látja vendégül.

Ha szimplán a táblázatot nézzük, a kilencedik helyezetthez érkezik Nagykanizsára az ötödik, s a két csapat között tíz pont különbség van, nem a dél-zalai klub javára. Ugyanakkor a felcsútiak számára azért figyelmeztető lehet, hogy a kanizsaiaknak elég nagy hányadában kimondottan jól ment a táblázaton előtte álló riválisokkal szemben: legyőzték hazai környezetben az ETO Akadémiát, a Veszprémet, idegenben pedig a Bicskét szintúgy, de március végén a Pápa is döntetlennel távozott csak Kanizsáról.

- Idényzáró hazai találkozó, természetes, hogy győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől és a szezontól is – fogalmazott Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője. - Nehéz dolgunk lesz ugyanakkor, hiszen igencsak sok a sérültünk, ellenben amilyen szériában vagyunk, ez tovább motivál minket. A kedvező sorozatunk keretében az i-re a pontot egy győzelemmel tehetnénk fel, így is állunk tehát a találkozóhoz, győzni szeretnénk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.